Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek mennyi pénze van összesen?

Kinek mennyi pénze van összesen?

Figyelt kérdés
És egyéb vagyonok? Csak nagy vonalakban...
2011. aug. 28. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Saját lakás (kb 4-5 milliót érhet), egy romhalmaz kocsi amit rövidesen eladok (kb 50 ezret ér), egy föld haszonélvezettel terhelve (kb 1 milliót ér)

+ 250 ezer ft kp.

Sajnos nincs most melóm, bár vadászok rá minden nap.

29/F

2011. aug. 28. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Ja és hitelem nincs, csak némi köztartozás amit kifizethetnék ha akarnék, de amíg nincs biztos melóm addig inkább nem.

Előző voltam.

2011. aug. 28. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Úgyis le leszek pontozva de azért leírom, hogy mim van.

Van egy XII. kerületi 2 szobás, 35 millió Ft-ot érő lakásom.(tehermentes). Életvitelszerűen itt élek.

Emellett rendelkezem egy siófoki nyaralóval amelynek értéke 15 millió Ft, szintén tehermentes. Ezt az ingatlant ki szoktam adni, tehát ebből is származik bevételem.

Bankszámlán lévő pénzem kb. 7,5 millió Ft.

Van egy 2,5 éves Audi A6 típusú gépkocsinak.

Emellett részben tulajdonosa vagyok egy pénzügyi cégnek.

2011. aug. 28. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért lennél lepontozva, mindenesetre szerintem gondold át, hogy miért írhatta ki a kérdést a kérdező, és hogy te a válaszoddal vajon segítettél neki, vagy sem.
2011. aug. 28. 19:05
 5/9 A kérdező kommentje:
én minden valósnak tünő választ felpontozok függetlenül az anyagi helyzetétől.
2011. aug. 28. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
van egy hitelmentes kis lakásom (örökségből), egy öreg autóm és 150 ezer fizetésem. Ebből lejön havi 18 ezer személyi kölcsön, a lakásfelújítás miatt.
2011. aug. 28. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy le lesz pontozva, mert akinek kevesebb van az úgy érzi itt ezzel most elégtételt vehet!

Egyébként nekem 3.7 millió Ft-om van bankszámlám, egy kb. 500e Ft értékű ingatlanhányad (örökség). 24 éves vagyok, édesanyámmal és testvéremmel élek, apukám 10 éves koromban meghalt, ezt az összeget az árvaellátásból és diákmunkából gyűjtöttem össze, illetve úgy az egyharmadát "tőzsdézésből".

2011. aug. 28. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy életbiztosításom, amiben jelenleg kb. 150 ezer van, de még jó ideig nem fogok hozzáférni.

Ezen kívül semmi, egyetemista vagyok, a párom tart el, időnként ha dolgozom, abból van jövedelmem, de minimális, és azt is oda szoktam adni a páromnak, hogy kicsit én is hozzájáruljak a költségekhez.

2011. aug. 28. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 1M körüli motorom, mellette 1M kp. Külföldön dolgozom havi 300-ért. 20/F.
2011. aug. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!