Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Zsibvásár.hu-t többen...

A Zsibvásár.hu-t többen fogják használni miután termékdíjas lett a vatera?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak kell egy kis idő, mert most stagnál.
2009. ápr. 17. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Mi az a termékdíj? Ez egy elismerés vagy valami fizetnivaló? Ettől miért használják jobban a zsibvásárost?
2009. ápr. 17. 20:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Fizetni kell az árufeltöltésért.
2009. ápr. 17. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sz-tem igen, egyre többen vannak, lesznek ott, csak még nem ismerik igazán.
2009. jún. 7. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, határozottan egyre többen vannak eladók és vevők is! Nemsokára 200000 aktív aukció lesz!
2009. jún. 11. 22:41
 6/7 anonim válasza:
100%
Igen minden bizonnyal és a többi új oldalt is alkupiac , boltmars, top licit stb. Bár egy idő után szerintem ezek is mind fizetősek lesznek. Ami nem is nagy gond amíg a vatera árai alatt maradnak!
2009. jún. 24. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:

jelenleg több, mint 500.000 darab termék van a zsibvásáron

én a vatera/teszveszen árulok jelenleg, de tervezem az átvonulást a zsibvasar.hu-ra,

mert feleslegesnek tartom, hogy havi 30-40.000 Ft jutalékot fizessek egy webes kereskedelmi felületért

(amit akár ingyen is lehetne szolgáltatni; lehet, hogy a fizetett reklámokból is képes lenne megélni)

a vatera/teszvesz-en az kezd bosszantani, hogy:

-a havi bevételeim nem igazolják ezeket a hype-os árakat, amit elkérnek a szolgáltatásukért

-fizetős reklámokat is alkalmaznak, amikért szerintem egy halom pénzt elkérnek a hirdetőktől

- plusz magasak a jutalékok és a termékfeltöltési díjak is egy számukra elég "szép" havi summát adnak ki

-mióta megcsinálták a Grando-t, azóta szerintem a eléggé lecsökkent a vatera/teszvesz-en a magánemberek bevétele

(gyakorlatilag inkább csak kurrens ternékeket lehet rajta eladni, olyan termékeket, amelyeket MÁSHOL, INGYEN, MINDENFÉLE JUTALÉKOKTÓL, DÍJAKTÓL MENTESEN is el lehet adni)

ami nem annyira kurrens termék, az a vatera/teszvesz-en is kering hónapról-hónapra vagy évről-évre és az ember egyre csak fizet

2012. okt. 18. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!