A Zsibvásár.hu-t többen fogják használni miután termékdíjas lett a vatera?
jelenleg több, mint 500.000 darab termék van a zsibvásáron
én a vatera/teszveszen árulok jelenleg, de tervezem az átvonulást a zsibvasar.hu-ra,
mert feleslegesnek tartom, hogy havi 30-40.000 Ft jutalékot fizessek egy webes kereskedelmi felületért
(amit akár ingyen is lehetne szolgáltatni; lehet, hogy a fizetett reklámokból is képes lenne megélni)
a vatera/teszvesz-en az kezd bosszantani, hogy:
-a havi bevételeim nem igazolják ezeket a hype-os árakat, amit elkérnek a szolgáltatásukért
-fizetős reklámokat is alkalmaznak, amikért szerintem egy halom pénzt elkérnek a hirdetőktől
- plusz magasak a jutalékok és a termékfeltöltési díjak is egy számukra elég "szép" havi summát adnak ki
-mióta megcsinálták a Grando-t, azóta szerintem a eléggé lecsökkent a vatera/teszvesz-en a magánemberek bevétele
(gyakorlatilag inkább csak kurrens ternékeket lehet rajta eladni, olyan termékeket, amelyeket MÁSHOL, INGYEN, MINDENFÉLE JUTALÉKOKTÓL, DÍJAKTÓL MENTESEN is el lehet adni)
ami nem annyira kurrens termék, az a vatera/teszvesz-en is kering hónapról-hónapra vagy évről-évre és az ember egyre csak fizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!