Töltötök még fel termékeket a Vaterára/Teszveszre, amióta bevezették a termékfeltöltési díjat?
Figyelt kérdés
Vagy átmentetek másik aukciós portálra? Ha igen, melyikre?2009. ápr. 17. 09:26
1/7 anonim válasza:
Nem töltöttem fel. Egy ideig a zsibvásárra raktam fel, de még nem az igazi, még nem indult be.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az... Én is töltöttem fel a hacukára, de szinte senki nincs. De már csak azért sem megyek vissza a Vaterára/Teszveszre.
2009. ápr. 17. 09:31
3/7 anonim válasza:
Én se. Addig elférnek itt a cuccok. Régebben hirdettem az express.hu-n is, a nagyobb dolgok ott jobban elkeltek.
4/7 A kérdező kommentje:
És azt hallottátok, hogy az Apeh rászállt a teszveszes és vaterás eladókra? Állítólag sorba hívják be őket... :S
2009. ápr. 17. 10:06
5/7 anonim válasza:
nem tölöttem még fel, de gondolkodok rajta. mi ez az apehos dolog?
6/7 A kérdező kommentje:
Állítólag több embert behívtak, és bírságolnak, mert szerintük "üzletszerűen" művelték a dolgot. Az nem érdekli őket, hogy az éves kereten jóval belül adtak el (ami után még nem kellene fizetni), de mivel több egyforma termékük volt, így....
2009. ápr. 17. 12:04
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!