Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet elérni azt, hogy...

Hogy lehet elérni azt, hogy elmenjen a házából?

Figyelt kérdés
a lényeg van egy "anya" az ő nevén van a ház(sajnos) de egy fűszálat arrébb nem tesz, pedig van még 2 kisebb gyereke, a férjét már elkergette annyira hogy már nem alszik otthon, de mindenki azt szeretné hogy az anya lépjen le, mit lehet tenni?
2011. aug. 22. 20:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnos csak illegális módszerek léteznek, mint például az anyát leütni egy kalapáccsal, láncfűrésszel szétdarabolni, darabjait nejlonzsákba rakni és elásni a kiskertben (lehetőleg minimum 4 méter mélyre).

Majd 3 hét múlva jelenteni az eltűnését (bár akkor talán jobb, ha mégsem otthon ássátok el).

2011. aug. 22. 22:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, légyszi töröljétek az előző tanácsom. Kicsit besöröztem és elég jól vagyok.
2011. aug. 22. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!