Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon hol tudok XAU...

Magyarországon hol tudok XAU valutát váltani?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
az nem valuta
2011. aug. 19. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
A XAU az arany rövidítése.
2011. aug. 20. 14:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem. És hol tudok aranyat venni? Nem ékszert szeretnék, hanem az egy uncia (28.35 kg) tömegű aranyrudat.

(Azt hittem ez is valutának minősül ...)

2011. aug. 23. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

A valuta egy idegen ország hivatalos fizetőeszköze. (Az arany nem hivatalos fizetőeszköz sehol sem...)

Aranyat sok helyen tudsz venni, keress rá a neten, de én például inkább arany ETF-et vettem egy brókercégen keresztül. Ugyanúgy emelkedik az arany árfolyamával együtt, csak 0,5%-ot fizettem érte, és nem 20-at... Nem mindegy, hogy 20 százalékos emelkedésnél már szétkerestem magam, vagy éppen kezdek 0-ba érni. (több infó: [link]

2011. aug. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!