Mi az APEH Email címe?
Figyelt kérdés
Egy boltot szeretnék bejelenteni mert semmilyen árúra nem adóznak (Nem ütik be a gépbe) és minden TESCOból hordanak.Kerestem az APEH oldalán email cimet de nem találtam meg2011. aug. 15. 20:42
1/8 A kérdező kommentje:
Olyan email kellene ahova bejelentést lehet tenni
2011. aug. 15. 20:43
4/8 anonim válasza:
Ez az igazi magyar mentalitás... Dobáljuk fel egymást amennyire csak lehet!
5/8 anonim válasza:
NE WAMZERKODJÁL LÉGYSZÍVES! Nagyon undorító dolog.
Mi jó származna neked?
6/8 A kérdező kommentje:
Haha!Méghogy vamzerkodás meg feldobom a másikat.
Ne haragudj de míg ismerősöm dolgozik és én is mikor dolgoztam elvették a fizum felét.A boltos meg full milliomos és egy csepp adót nem fizet.Kicsit b.ssza a csőröm és szerintem nem csak az enyémet ebben az országban
2011. aug. 15. 21:07
7/8 anonim válasza:
Ja hogy milliomos! Akkor zs..ó! Azonnal feldobni! /Egy magyar/
8/8 A kérdező kommentje:
Attól mert valaki milliomos nem biztos hogy zsidó.Felőlem lehet akár Üzbegisztáni is csak fizessen adót mert szinte az ilyenek miatt (is) fizetünk tisztességes emberek 20x több adót
2011. aug. 15. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!