Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit irjak bele (vatera),...

Mit irjak bele (vatera), postaköltséggel kapcsolatos?

Figyelt kérdés
felrakok most egy jó pár dolgot a vaterára,de nem tudom lemérni,mert nincs itthon semmilyen mérleg,de anélkül meg nem engedi felrakni,ha nem irok be árat.De hülyeséget,mert kamu árat nem szeretnék beleirni.Mit csináljak?Beirjak egy összeget?Nem lehet valahol odairni,hogy az az összeg nem lesz jó,pontosat csak azután tudok irni ha megveszik és lemérem?Nem köthetnek bele mondjuk ha megveszik,és én pl 560ft-ot irtam postaköltségnek,de mérés után kiderül hogy több,és a vevő nem fizeti ki a többletet,mondván hogy 560 ft-ot irtam ki rá?
2011. aug. 14. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha annyit írtál be akkor annyiért kell. Én semmit nem szoktam beírni.
2011. aug. 14. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
De akkor nem engedi felrakni.Mert akkor csak a személyes átvételt lehet bejelölni,ahhoz nem kell árat irni,de én nem csak a személyes átvétellel szeretném feltenni.
2011. aug. 14. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Mikor feltöltöd, a postaköltséges rész alatt van egy rész, a szállítással kapcsolatos részletek vagy ilyesmi. Én azt szoktam csinálni, hogy oda beírom, hogy ez csak egy kb ár, majd leütés után mondok pontosat - ha vki rákérdez, akkor lemérem, és megmondom, de mikor egyszerre felteszek 20 dolgot, a franc fog nekiállni mindent méregetni.
2011. aug. 15. 11:26
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi,én is igy csináltam,oda beirtam majdnem ugyanezt,mindegyikbe 810 ft-ot irtam p.költs.-nek,de irtam hogy ez lehet több-kevesebb,majd mérés után kiderül...én is tegnap 15 dolgot raktam fel egyszerre,de most nincs mérlegünk,a gyerek babamérlegén mértem eddig,de mivel már kiakadna,elajándékoztam :) a miénk meg rég bedöglött..
2011. aug. 15. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!