Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyek a kedvenc boltjaid? Miért?

Melyek a kedvenc boltjaid? Miért?

Figyelt kérdés

1.Melyik a kedvenc hipermarketod,áruházad?ezek közül:

Auchan,Tesco,Penny,Lidl,Cora,Aldi,Spar,CBA

2.Melyik a kedvenc ruhaboltod?ezek közül:

New Yorker,Takko fashion,Charles Vögele,Hervis,Mayo Chix,Orsay,Tally Weijl

légyszi azt is írd meg miért az a kedvenced

2011. aug. 14. 17:01
1 2
 1/13 anonim válasza:
1.Lidl-ezt szoktam meg :) 2.Takko-egyszerű,de mégis divatos ruhák vannak a Takkoba.Minőségi,nem drága(legalábbis olcsóbb a C&A,és a Zara,és a Mango-nál...) :)
2011. aug. 14. 17:14
 2/13 A kérdező kommentje:
igen a Takkot én is szeretem sok az akció meg a ruhák is jók bár egyszer egy nadrágot mikor kimostam egy nagy folt keletkezett a helyén:( Mango és Zara sajnos nincs a városunkban
2011. aug. 14. 17:16
 3/13 anonim válasza:

A Tesco-t és CBA-t szeretem, esetleg Spar te ezekben az újabb kisebb áruházakban elég sok idegen márka van a megszokottakhoz képest és ezektől tartok. De lehet hogy jók csak nehéz váltani. Az Auchan meg számomra valahogy olyan proli :D Lehet hogy csak a környékünkön ilyen de valahogy ott több a furcsa arc.

A New Yorker jó, a Takko-t nem szeretem, a Hervis sport cuccokban nem rossz, a többit nem ismerem.

2011. aug. 14. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:

1.SPAR tudom h drága de ide járok legtöbbet

meg néha a Penny egész jó kis dolgok vannak néha

2.Takko viszonylag olcsó és van pár cuccom onnan

de egyikbe se nagyon járok..

2011. aug. 14. 18:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom a többi városban hogy van, de nálunk a Spar nagyon szép tiszta hely. Viszont drágább és messzebb van mint a Tesco, szóval inkább oda járunk és elfogadjuk hogy az egy koszosabb hely, ahová nagyon sok igénytelen ember jár.
2011. aug. 14. 18:07
 6/13 anonim válasza:

1. Tesco, Penny

2. ezek közül egyik se

2011. aug. 14. 18:16
 7/13 anonim ***** válasza:

1. Tesco, mert közel van és a legjobb ár/érték arányú árui vannak, kivétel a fagyi, mert az Lidl

2. Egyikből sem vettem még semmit.

2011. aug. 14. 18:29
 8/13 anonim ***** válasza:

1. Csak a Metroba járunk, a többi gagyi, de ha már onnan kell választani akkor tesco

2. Orsay / Tally Weijl, mert jó ruhák vannak itt

2011. aug. 14. 18:42
 9/13 A kérdező kommentje:

Miskolcon lakom és általában az Auchanban szoktunk vásárolni

és néha a Pennyben (szeretem mert jó cuccok vannak ott és megfizethető áron)régebben mi is a Metroba jártunk de nem jó mert nem lehet egy darabosat nagyon venni..

ruhákat általában az Orsay-ban és a New Yorkerben veszem néha a Takkoban

2011. aug. 14. 22:29
 10/13 A kérdező kommentje:
ja és köszi mindenkinek a válaszokat csak kíváncsi voltam ki hova szeret járni:)
2011. aug. 14. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!