Tesco-ba ilyen "ingyen" termék osztogatók?
Figyelt kérdés
Nálatok is vannak most ilyenek, akik mikor mész a kezedbe nyomnak egy doboz kézkrémet, h ingyen van. De aztán elkezd magyarázni és telepakolja a kosarad még ilyen "ingyenes" cuccokkal aztán a végén mondja, h ez csak akkor ingynes, hogyha megveszed a parfümüket? -.-" Szerintem ez akkora pofátlanság, rabolja ott az időd, h telerakja a kosarad, aztán meg kiszedi, mert nem fizetsz2011. aug. 11. 16:30
3/6 anonim válasza:
Te komolyan elhitted hogy,ingyen van? Semmi sincs ingyen az ilyeneknek meg megsem kell állni mert mire észreveszed már rád is sózott valamit.
4/6 anonim válasza:
Elég idegesítőek. Nem tudom mi lenne ha valaki elszaladna az ingyen termékekkel.
5/6 anonim válasza:
Egyszerűen nem kell megállni. Ja, de persze megálltál mert ingyen...INGYEN...és már csak akkor tudsz újból gondolkodni amikor pénzt kér. Aztán meg itt panaszkodsz. Hát van ez így.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem álltam meg, rájuk se néztem, csak a kezünkbe nyomtáka cuccot, arra cska megállunk már, h mi a fene ez
2011. aug. 11. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!