Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán ugye nem kell külön...

Vaterán ugye nem kell külön fizetni azért, mert feltöltök egy terméket, hanem csak akkor kell majd fizetni jutalékot, ha sikerült is eladnom?

Figyelt kérdés

Miért írja ezt ki minden termékem feltöltésekor?

"Termék feltöltésének összes költsége:

Vatera Termékfeltöltési díj: 5 Ft "

Ez ugye csak akkor lesz érvényes, ha sikerült eladni?

2011. aug. 9. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem! Akkor is kell fizetned, ha felteszed, de mondjuk nem viszik el! Hiszen az oldalt használod!
2011. aug. 9. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
De igen, valahányszor feltöltöd ki kell fizetni a termékfeltöltési díjat. Ha eladod ezt levonják a jutalékból. Ez is - mint még sok más hasznos dolog - benne van a felhasználási feltételekben, amit nem ártana elolvasni, mielőtt aukciózni kezdesz, különben sok kellemetlen meglepetés érhet.
2011. aug. 9. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem. Na és ezt a termékfeltöltési díjat mikor és milyen formában kell kifizetni a vaterának?

u.i.: elolvastam a felhasználást, csak nem teljesen egyértelmű, még nagyon kezdő vagyok az ilyenben.

2011. aug. 9. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Bizonyos időnként/összegenként számlát állítanak ki. Én akkor szoktam kifizetni, amikor a személyes menüből nem engednek ki az elmaradt tartozások miatt - olyankor azonnal, kártyáról fizetem.
2011. aug. 10. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!