Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Véletlenül rendeltem valamit...

Véletlenül rendeltem valamit a neten és nem tudtam visszavonni, mot mit csináljak? Már elküldték

Figyelt kérdés
Egy nyereménysorsoláson veszek részt, félrekattintottam és megrendeltem vmit amire nincs is szükségem. Ma megjött a csomag és apám vette át(ugyan az a nevünk szal simán átvette) de ő nem tudta h mi az. A doboz mellett van egy levél, benne egy 5000ft-os csekk amit be kellene fizetni. Ha már átvettem akkor hogy küldhetném vissza a csomagot úgy hogy ne kérjék a pénzt? egyáltalán követelhetik a pénzt? Mi történik ha nem fizetem be?
2009. ápr. 9. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
8 napon belül mondhatod vissza az egészet, ha már letellt, semmit nem tehetsz:(
2009. ápr. 9. 11:11
 2/6 A kérdező kommentje:
nem tudtam lemondani
2009. ápr. 9. 11:44
 3/6 A kérdező kommentje:

mit csinálnak ha nem fizetek

?

2009. ápr. 9. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Küld vissza csomagot egy levéllel , amiben leírod , hogy te köszönöd szépen , de nem kéred ezt és hiánytalanul vissza is szolgáltatod . Esetleg tehetsz még egy javaslatot , hogy ne forduljon többé ilyen véletlen rendelés elő ezért ne egy kattintás legyen a megrendelés .De cselekedj gyorsan !
2009. ápr. 9. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Nem lemondani kell, küldd vissza az egészet. Mindenképpen ajánlva. Illetve ha a csomagot küldöd vissza, annak úgyis nyoma lesz.

Olyan nincs, hogy nem tudod lemondani, ha erre hivatkoztak, én lehet nem is törődnék vele, oldják meg. Minden interneten rendelt árut 8 napon belül lemondhatsz INDOKLÁS NÉLKÜL is!

Ha nem engedték lemondani, akkor jöjjenek el érte, te meg ne fizess nekik. Ne ijedj meg, ha fenyegetnek ügyvéddel, valószínűleg ebből élnek, és próbálkoznak mindenkinél, hátha lesz egy-két balek.

Persze csak gondolom, valami ilyen dologról van szó, mert normális webáruházban nem lehet rendelni egy kattintással semmit véletlenül.

2009. ápr. 9. 15:08
 6/6 A kérdező kommentje:
kössz válaszokat
2009. ápr. 9. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!