Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Allianz reálhozamát hol kell...

Allianz reálhozamát hol kell nézni a weben?

Figyelt kérdés

Valaki tud nekem segíteni, hogy az allianz-nál melyik sort kellene néznem, hogy mennyit is kapok?

Ma jött meg az utalvány értesítése, holnap veszem fel, sikerült belépnem az oldalra, de én ott nem igazodok el. Van két sor is, hogy kifizetések, de ez milliós nagyságrend, ez nem lehet, vagyis ez lehet az összes talán.... Olyat, hogy reálhozam, nem látok. Azt sem látom külön, hogy mennyi a tőke és mennyi a hozam. A hozamnak meg a reálhozamát végképp nem. Aki allianzos, tudna segíteni? Az létezhet, hogy 1,8 milliós összegnek kb. 10%-a reálhozam? Mert valahol ezt hallottam. Növekedési alapban voltam egyébként. Köszi.

2011. aug. 2. 18:15
 1/2 anonim válasza:
Nekem is Allianz-os van, de még nem kaptam semmit.Nekem a kifizetés sorban 200ezer körüli összeg van. Kb hány százalékot kaptál a tied után?Nem akarok szemtelen lenni, csak h mire számítsak.
2011. aug. 10. 15:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Én már megkaptam, 195 ezret kaptam, amiből kb. 51 volt a munkáltatói kiegészítés, azt is küldték. Több, mint egy hete kaptam meg. Én végül telefonon is érdeklődtem, mert a neten nem tudtam megnézni, érdeklődj te is!
2011. aug. 11. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!