Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A reál hozamot már megkaptátok?

A reál hozamot már megkaptátok?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy azok közül akik úgy döntöttek, hogy átlépnek az állami nyugdíjrendszerbe megkapták-e már azt a reál hozamot ami visszajár. A Generali biztosítónál voltam, onnan léptem vissza az államiba. Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 31. 22:20
1 2
 11/13 anonim válasza:
AZÉRT KAPTAM VISSZA,MERT ÉN ERRŐL IS LESZEDTEM EGY NYILATKOZATOT AZ INTERNETRŐL A REÁLHOZAMMAL EGYÜTT ÉS AZT POSTÁZTAM EL A MEGADOTT CÍMRE!DE NEM GONDOLTAM,HOGY AZT IS VISSZA KAPOM!ÉN MÁSTÓL IS HALOTTAM,HOGY VISSZA KAPTÁK A TAGDÍJAT!
2011. aug. 2. 15:35
 12/13 anonim válasza:
szerinted ezt most is meg lehet csinálni ha igen küld el légyszi az oldalt
2011. aug. 2. 18:26
 13/13 anonim válasza:
Szerintem már nem!ezt addig kellet nyilatkozni mikor vissza léptél az államiba!Már meg vannak az eredmények,hogy ki mennyit kap vissza ezt már utólag nem lehet kérni,én így tudom!
2011. aug. 2. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!