A reál hozamot már megkaptátok?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy azok közül akik úgy döntöttek, hogy átlépnek az állami nyugdíjrendszerbe megkapták-e már azt a reál hozamot ami visszajár. A Generali biztosítónál voltam, onnan léptem vissza az államiba. Előre is köszönöm a válaszokat!2011. júl. 31. 22:20
11/13 anonim válasza:
AZÉRT KAPTAM VISSZA,MERT ÉN ERRŐL IS LESZEDTEM EGY NYILATKOZATOT AZ INTERNETRŐL A REÁLHOZAMMAL EGYÜTT ÉS AZT POSTÁZTAM EL A MEGADOTT CÍMRE!DE NEM GONDOLTAM,HOGY AZT IS VISSZA KAPOM!ÉN MÁSTÓL IS HALOTTAM,HOGY VISSZA KAPTÁK A TAGDÍJAT!
12/13 anonim válasza:
szerinted ezt most is meg lehet csinálni ha igen küld el légyszi az oldalt
13/13 anonim válasza:
Szerintem már nem!ezt addig kellet nyilatkozni mikor vissza léptél az államiba!Már meg vannak az eredmények,hogy ki mennyit kap vissza ezt már utólag nem lehet kérni,én így tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!