Aki nem dolgozik, az miből él?
Figyelt kérdés
Nem a gazdagokra gondolok, hanem vannak körülöttem jópáran, akik tök átlagemberek, de nem dolgoznak, mégis megélnek valahogy, de nem tudom, hogy hogyan???? Megkérdezni nem tudom, mert nem vagyunk olyan jóban, de nagyon érdekes helyzet ez, nem? ( Van amelyik külföldre is jár.)2009. ápr. 7. 15:30
11/17 anonim válasza:
"utolsó"! nagyon is igazad van!!!!!
hát tulajdon képpen már megkaptad a válaszokat, de a két legvalószínűbb a szülő és az illegális "jókedvokozók"!!
én is látok a környezetemben olyanokat, akik egész nap vakarják a kertben napozás közben, de a merci meg a palota a hátuk mögött...
de lehet nem olyan jó nekik ki tudja...
hozzám nem valószínű, hogy be fognak betörni, és kisebb az esélye, hogy fejbelőnek egy sötétített autóból...
mi csak a csillogást látjuk belőle, hogy mi van benne azt csak ők tudthatják....
12/17 anonim válasza:
2 éve nem dolgozom (nem találok munkát), a barátommal élek. A kiadások nagy részét ő fizeti, meg a szüleim is támogatnak.
Nem vagyunk milliomosok, egyik hónapról a másikra élünk, egyre nehezebb.
13/17 anonim válasza:
Én is a szüleimmel élek, ugyan dolgozom, de amit keresek, az a zsebpénzem, a szüleim semmiféle anyagi hozzájárulást nem fogadnak el tőlem. Sokakat tartanak el manapság a szüleik.
14/17 A kérdező kommentje:
na, de 32 felett? :)
2009. ápr. 7. 20:16
15/17 anonim válasza:
Aki akar megel a jeghatan is!Ense dolgozom ha kell ha nem es a szuleim se tamogatnak,megis elek!Csak tudni kell hogyan!:)Mondjuk en jarok egyetemre,nem vakarozok egesz nap!Csak olyan munkanak vegzek el amibol egy kicsivel tobb penz jon be!mondjuk egy ket nap alatt anyyit hogy ket hetig eleg:)ahogy szoktak mondani,jo idobe jo helyt!
16/17 anonim válasza:
Bocs hogy nem irtam erthetoen,nem vagyok magyar de probalkozom:)elozo valaszzolo
17/17 anonim válasza:
Az is lehet, hogy valamilyen szabadfoglalkozásúak, azért nem látod, hogy dolgozni mennének. Én is tolmácsolok, fordítok, és sokszor 2-3 nap alatt megkeresek annyit, amennyit más átlagosan egy hónapban. Vagy a fordítást pl. tudom itthon esténként csinálni, így aki nem ismer közelebbről, és nem tudja, mivel foglalkozom, az csak azt látja, hogy egész nap ráérek, mégsem éhezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!