Mennyi kifizetést kaptatok az OTP Magánnyugdíjpénztárnál?
Figyelt kérdés
Tiszta röhej, megnéztem. Az összes befizetésem 1998-óta 651.000 volt, reálhozamon 2010. dec.31-én: 143.000. Ebből kifizettek 5700 Ft-ot. Tiszta röhej és pipa vagyok!2011. júl. 28. 10:48
1/3 anonim válasza:
Még nem kaptam meg ,de meg néztem és 20000 Ft-ot írnak, csak azt nem tudom ezt meg is kapom-e.
2/3 anonim válasza:
Először is amit dec.31-én tudhattál az csak a HOZAM volt ami más mint a reálhozam,mert abból még levonják az inflációt stb...(ettől függetlenül irreálisan kevés az 5700Ft,nem 57e akar lenni?Kérj elszámolást az otp-től.)
Én a HVG.hu-n a reálhozam kalkulátorral az adópapírok alapján kiszámoltam és 134e-re jött ki,az otp szerint meg csak 41e ft.Kiváncsian várom az elszámolást hogy vajon az a kalkulátor rossz-e amit mindenki használ,vagy csak a bank addig oszt-szoroz amig ennyi jön ki.
3/3 anonim válasza:
651 ezer befizetésre mégis mit vártál? Gondolkodj! Tudod egyáltalán, mit jelent a reálhozam kifejezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!