Hol tudom megnézni hogy mennyi pénzt kapok vissza?
Figyelt kérdés
OTP magánnyugdíjtól.2011. júl. 28. 08:12
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
itt 53 000ft-ot mutat de a papíron 22000 ft volt irva.akkor most melyik a valós összeg???
2011. júl. 28. 09:05
3/8 anonim válasza:
sajnos ebben nem tudok segíteni én egonos vagyok ,de ott is azt írták,hogy lefele és fölfelé is változhatnak az összegek, azt nézd meg melyik a frissebb aktuálisabb adat ,van-e dátum a kalkulátoron?
Nekem csökkent 20e ft-al
4/8 A kérdező kommentje:
A levelet mikor megkaptam az OTP-től (februárban) akkor 22ezer ft volt rajta. megnézetem a kalkulátoron 2011.07.12-i dátum szerint lezárva volt53 ezer.
köszönöm a válaszod sokat segitettél :)
2011. júl. 28. 09:46
5/8 A kérdező kommentje:
bocs hogy zaklatlak:S
ez mit jelent:
a reál hozam és a tagdij-kifizetésének összege:53000
reál hozam:53000
a kifizetésre kerülő tagdij-kiegészités összege:0 ft.
most akkor kapok vissza vagy nem???
2011. júl. 28. 09:51
6/8 anonim válasza:
sztem 53000 ft kapsz vissza de annyira nem vágom (olyat is hallani,hogy vonnak le kezelési és utalási költséget)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!!
2011. júl. 28. 10:00
8/8 anonim válasza:
Ez csak azt jelenti, hogy nem volt tagdíjkiegászítésed. Gondolom nem tettél hozzá havi szinten plusz összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!