Hogyan tudok egy nadrágot elpostázni valakinek?
Figyelt kérdés
Ha felszeretnék adni pl. egy nadrágot postán,akkor mit kell tennem? Csak bevinni a nadrágot a postára és ők majd mindent elintéznek? Beteszik egy levélbe meg ilyesmi? Vagy nekem kell belerakni valamibe és úgy bevinni a postára?2011. júl. 26. 22:23
1/8 anonim válasza:
Levélként esélytelen feladnod, úgyhogy csomagként kell. Tedd bele egy dobozba, kösd össze, csomagold be, és címezd meg mint egy levelet. Aztán beviheted a postára, ahol átveszik.
2/8 anonim válasza:
Becsomagolod egy nejlonszatyorba (ha esetleg esik az eső, amikor kézbesítik, nehogy elázzon) és ezt beteszed egy nagy méretű borítékba. Persze ez csak vékony nadrágnál működik. Ha vastagabb, akkor ugyanúgy nejlonzacsi, barna csomagolópapír (írószerboltban lehet kapni), madzaggal átkötni és kész. Levélként lehet feladni 2 kg-ig.
3/8 anonim válasza:
Mondjuk tényleg nadrágfüggő, én egy téli hacukára gondoltam :D
4/8 anonim válasza:
Beteszed egy zacskóba, azt meg egy vastag papírba, ha van olyanod. Vagy teheted akár egy cipős dobozba is, vagy bármilyen más dobozba, amibe belefér, jól leragasztod vastag celluxal, és megcímzed.
2kg súlyig levélként fel tudod adni!
5/8 anonim válasza:
A zacskót én is ajánlom, de azért bármilyen papírba becsomagolhatod, csak ragassz rá mondjuk egy darab írólapot, ahova láthatóan fel tudod tüntetni a címzést. Kaptam én már tescós újságba csomagolt holmit is - a vaterázók fantáziája határtalan:) És 2 kiló alatt tényleg levélként add fel, jóval olcsóbb.
6/8 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsokat! :) Szóval akkor nejlonszatyor és barna csomaglópapír, és levélként adjam fel? :) De akkor csak annyit kell mondanom a postán, hogy levélként szeretném feladni, nem pedig csomagként?
2011. júl. 27. 16:24
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, én nem szoktam semmit mondani, csak beadom a postán az ablakon. Esetleg mérd le és nézd meg előre, hogy mennyit fogsz fizetni, és ha mást mondanak, akkor kérdezz rá.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. márc. 2. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!