Milyen nyári munkát ajánlotok?
Még pont nem vagyok 15, úgyhogy csak jövő nyárra tervezek valami munkát. Budapesten keresnék, 500 körüli órabérrel- de pár alkalmi munka is megfelelne. Nem szeretnék nagyon megterhelő fizikai munkát vállalni(bolti árufeltöltő az még oké, de sódereszsák cipelést azért nem kérek:) ) Gyerekekkel foglalkoznék szívesen(pedomaci:D), bár nem tudom hogy ilyenre van e mód.
Szakmai tapasztalatom nem igen van- néhány ECDL vizsga ha annak számít:)
Most nem állásajánlatot várok, hanem hogy milyen melót ajánlanátok nekem:)
Ja és szerintetek most 14 évesen hogyan tudnék pénzt keresni nyáron?
köszi szépen
és hol kell regisztrálnom?
(azt mondod hogy jelentkezzek pl. árufeltöltőnek, és akkor jövőre már el tudok kezdeni dolgozni ott?)
Nem.
A diákszövetkezethez bemész.(meló-diák, vagy fürge-diák, stb.)keress rá, hogy felétek melyik van.Ott felveszik az adataidat, és majd értesítenek, hogyha van munka.Hogy milyen munka, az csak akkor dől el, amikor szólnak nekik is, hogy ide, meg ide kéne diák.Az én fia, volt már buszon utasszámláló, egyetemen adatrögzítő, fatelepen gerendákat pakolni, hűtőházban, autóalkatrész gyárban, mikor hova hívják.Nem kívánságműsor, de a fizetés mindig időben jön.Ja, és nincsen 500-as órabér, a maximum, és ez fix :440.
Ezzel az a baj,hogy 16 alatt csak nyáron melózhatok...
És mivel így nehezen találnék munkát, gondoltam valakinek segítenék a környéken, de hát ha ez sem...
azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!