Elfelejtettem nyilatkozni a reálhozam kifizetésével kapcsolatban, mi lesz ekkor a hozamommal?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 20:09
1/7 anonim válasza:
A nyugdíjpénztárad által ismert lakcímedre postázzák.
2/7 anonim válasza:
Megkapod postán.A férjem is "elfelejtette"(igazából lusta volt kitölteni),és tegnap megkapta a pénzt.
3/7 anonim válasza:
Nem kaptál levelet(áprl.körül) abban leírtak mindent?..
Lakcímre, amennyiben nm veszed át, az összeget, "a Pénztár köteles a visszaérkezett reálhozamot és tagdíj-kiegészítést a Nyugdíj-biztosítási Alap részére átutalni."
levélből idézve..
4/7 anonim válasza:
Második válaszadótól kérdezem. Melyik pénztár tagja volt a férjed (ha nem titok), hogy már postán meg is kapta a kifizetést? Én sem adtam meg számlaszámot, erre azt mondta mindenki, hogy akkor utolsónak veszik az ilyeneket, majd aug. végén sort kerítenek rám. Egyébként én átlépő tag is voltam (még ez is kitolja az ügyintézési időt)a te férjed mindig csak ennél a pénztárnál volt?
5/7 anonim válasza:
tegnap 20:48 vaok, az este volt a tv-ben, (ha lehet hinni nekik) akkor szept.12-ig kézbesítik és aki nm veszi át szept.16-tól megy a Nyugdíj-biztosítási Alapba!!
6/7 anonim válasza:
Postás Magánnyp.,és igen végig ennek a tagja volt.
7/7 anonim válasza:
Első és második válaszolónak is igaza van.
Nekem a postán az mondták hogy ha nem jelentkezek az értesítés után sem, akkor kivételesen a reálhozamoknál szeptember 16-ig megőrzik a postán, nem utalják a nyugdíjalapba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!