Másoknál is pénzhiány van mostanság?
Igen sajnos.
Ketten élünk,össz. bevételünk alig 60 ezer forint.De biztosan van,akinek ennél jóval kevesebb,de mi nehezen jövünk ki(net is csak addig lesz,amíg hűségnyilatkozatos,addig nem mondhatom le,de utána nem fogom fizetni)
Ez leginkább a téli hónapokban lesz gáz,bár addig remélem megoldódik a helyzet és végre nem 4,hanem 8 órában leszek be jelentve.
Ezt a problémát sajnos hirtelen nem tudom megoldani,általában 20.-a után már max 2 ezer forintunk van("fizetés" 10.-én van,de mire mindent ki fizetek nem sok marad)azt esszük,ami épp van itthon,vagy épp ami a kertben terem(pl most krumpli krumplival) ha nem lenne kert,akkor nem tudom,szerintem krumpli se lenne hónap végén.
Első!!
Jól mondod! Kapitalizmus van, bár demokráciának mondják. Igen magunkról kell gondoskodni, de ezt hogyan tudnánk megtenni, mikor kevés a munkahely és nem kapunk fizetésemelést? Hiába keresek jobban fizető állást, nem kellek, mert vagy nincs gyakorlatom vagy öreg vagyok (36)? Már én is bele vagyok törődve, hogy ez van. Kiutat nem látok. Annyi visszautasítást kapok, hogy már nem is érdekel semmi.
nekem sincs kb soha pénzem. idén még a nyári meló se jött össze, akárhogy kerestem, semmi! :S tavaly legalább az volt.
szüleim se dúskálnak a pénzben. majd csak jobb lesz, ha lejár valamelyik hitelünk végre. :S
18L
Kedves kérdező,hogy a lila csudába jön ide Hitler?
A másik ,nem tudom mi ez a idillikus gondolat,hogy akkoriban nem volt szegénység,de VOLT.Nem is ilyen sokkal nagyobb,nagyszüleim reggel 4-kor keltek este 10 ig mindenki dolgozott ,miért? mert Muszáj volt.Nem kell itt senkire sem fogni semmit ,és objektíven emlékezzünk a múltra,a betegségekre,kézzel csináltak sok mindent,arattak,bányásztak, kubikoltak stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!