Vatera, általános tudni valók?
Figyelt kérdés
Egy ps2-t akarok meghirdetni a vaterán ,de nem vagyok biztos benne ,hogy megbízható-e ,mert sokat olvastam erről a behajtásokról stb.,a regisztráláskor "kapott,, 100 ft-ot felhasználhatom?, tehát pl:meghírdetem a ps2-t 15000ft-ért és onnan megyünk felfelé akkor azért ,hogy meghirdettem mondjuk levesznek 20-ft.Ha megveszik még valamennyi pénzt és így el használom a 100-ft,de mivan ha már tartozok neki ,szóval gyülemlik a tartozás,adnak egy időpontot ,hogy meddig kell kifizetnem és a számlaszámukra elküldeni az összeget?2011. júl. 21. 00:39
11/15 anonim válasza:
áááááááááááááá ember nem havonta IS kell fizetni, csak havonta küldik a számlát ...csak az IGÉNYBE VETT szolgáltatások DÍJÁT kell kifizetned...........az értelmező olvasás kb 2-+os tananyag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12/15 A kérdező kommentje:
és ezt így szted ki írta le?
2011. júl. 21. 15:59
13/15 anonim válasza:
mindenki, aki ide írt + a vatera felhasználási feltételek
hány éves vagy, 5-6?
14/15 A kérdező kommentje:
gratulálok,hogy te ilyen érett vagy :D áll egyet előre és tapsold meg magad.
2011. júl. 21. 16:27
15/15 anonim válasza:
Nem minden eladás után KÜLÖN fizetsz. Én kérek elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!