Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lottón nyertetek már? Mire...

Lottón nyertetek már? Mire költöttétek? Kdevenc számmal játszottátok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb nyereményem eddig egy hármas volt,kb.17000 FT-ot kaptam.Vettem belőle egy cipőt!:)
2009. ápr. 3. 09:45
 2/4 anonim válasza:
100%

46 éve játszom ugyanazokkal a számokkal.

(Akkor volt a fiam 6 éves, most -értelemszerűen- 52.)

Egyébként bevallotta, hogy pár évvel ezelőtt "ellopta" a számaimat és Ő is azokkal játszik.

Nos -kapaszkodj meg!- 46 év alatt kb. 5 db. kettesem volt, még hármasom sem volt soha.

De nem merem (most már nem merjük!) abbahagyni.

2009. ápr. 3. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ugyan személyesen nem nyertem a lottón, de anyósomék nyertek két éve egy toyota yarist. Szóval nem lehetetlen. ;-)
2009. ápr. 3. 13:50
 4/4 anonim válasza:

Édesanyám élete végéig állandó számokkal játszott,kétszer -1975-ben és 79-ben -nyert nagyobb összeget,kocsit vettek belöle és a fürdöszobánk készült el.

én ennek ellenére nem lottózom- valahogy nem vonz.

viszont néhanapján tippmixelek...

több-kevesebb sikerrel.

Anyukám halála után a szelvényeit egyböl kidobtam,úgy,hogy meg sem néztem,mert nem akartam tudni a számait.

azt hiszem a guta ütne meg,ha történetesen megmaradtak volna a fejemben és egyszer kihúznák öket...

2009. ápr. 3. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!