Egészségügyi kártérítés! Mennyit?
1. Mivel tudnád bizonyítani, hogy a munkáltatód stresszelt?
2. Anyád és a párod nem számít szavahihető tanúnak, miért nem mentél kórházba?
3. Nekem a stressztől pánikrohamom lesz, infarktus jellegű tünetekkel - jelentsem fel a fél világot, mert stresszel???
Itt valami nagyon bűzlik kedves kérdező.
Epilepszia az orvostudomány mai állása szerint nem gyógyítható, de gyógyszeres terápiával tünetmentessé tehető.
Mielőtt megpróbálnád cáfolni, tapasztalatból tudom, párom 30 éve szedi a gyógyszereit, és hacsak nem lesz orvosi áttörés, egész életében szednie kell.
Ha ennyi gongod volt a munkáltatóval, miért nem léptél hamarabb?
Ne élj vissza a betegségeddel! Ne azon akarj meggazdagodni!
Megint fröcsög belőled a jóindulat.
Akármilyen sz*ar az élet, ha nem megfelelő egy munkahely, akkor nem maradok ott, hanem keresek másikat, epilepsziával nem könnyű, de megoldható. Szerzett epilepszia sem gyógyítható, csak gyógyszerel tünetmentessé tehető. Hidd el elég orvosnál voltam a párommal, anyám öccsének meg agyvelőgyulladás szövődményeként alakult ki, én csak leírtam az észrevételeimet, kulturált formában, mivel sajnos jártas vagyok az epilepszia kezelésében.
De ha neked jobban esik, akkor pereskedj, bár Amerikában több sikert érnél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!