Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi lehet a táppénz maximál...

Mennyi lehet a táppénz maximális egy havi, NETTÓ összege?

Figyelt kérdés

Veszélyeztetett terhes vagyok, mivel lombik babám van. Egyelőre tünetmentes vagyok és dolgozom, de szeretném kiszámolni, mennyi fizetést kapnék, ha elmennék mégis táppénzre. Elég magas a fizetésem, így biztos, hogy a maximális táppénzt kapnám, viszont sehol sem találok a neten pontos infót arról, hogy ez nettóban egy hónapra mennyi pénz lenne.

Mindenhol csak annyi van, hogy 5200FT/nap. Hánnyal kell szorozni? (munkanap, v. naptári nap) ill. miket vonnak még le ebből?

Remélem valaki tudja a pontos választ - aki esetleg maga is táppénzen van. Köszi!

2011. júl. 19. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Írd be a keresőbe, hogy táppénzkalkulátor 2011, az a dja a legpontosabb választ.
2011. júl. 19. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:

úgy kezdtem, hogy beírtam, nem találtam semmi használhatót. Lehet, hogy rosszul kerestem, de mindenhol csak szöveges leírások voltak...

aztán írtam ide a kérdést.

elképzelhető, hogy valamit nem jól csináltam, mindenesetre nekem így nem sikerült megtalálni eddig :(

2011. júl. 19. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Naptári napra jár, vagyis a bruttó maximum 156000Ft.

Ennek a nettója 124300.

Adójóváírással 136400.

Családi adókedvezménnyel 1 gyerek (vagy magzat) esetén: 146400.

2011. júl. 19. 22:49
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a második válaszolónak! végre egy konkrét szám :) ezzel már tudok mit kezdeni, kalkulálni.
2011. júl. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!