Mennyi lehet a táppénz maximális egy havi, NETTÓ összege?
Veszélyeztetett terhes vagyok, mivel lombik babám van. Egyelőre tünetmentes vagyok és dolgozom, de szeretném kiszámolni, mennyi fizetést kapnék, ha elmennék mégis táppénzre. Elég magas a fizetésem, így biztos, hogy a maximális táppénzt kapnám, viszont sehol sem találok a neten pontos infót arról, hogy ez nettóban egy hónapra mennyi pénz lenne.
Mindenhol csak annyi van, hogy 5200FT/nap. Hánnyal kell szorozni? (munkanap, v. naptári nap) ill. miket vonnak még le ebből?
Remélem valaki tudja a pontos választ - aki esetleg maga is táppénzen van. Köszi!
úgy kezdtem, hogy beírtam, nem találtam semmi használhatót. Lehet, hogy rosszul kerestem, de mindenhol csak szöveges leírások voltak...
aztán írtam ide a kérdést.
elképzelhető, hogy valamit nem jól csináltam, mindenesetre nekem így nem sikerült megtalálni eddig :(
Naptári napra jár, vagyis a bruttó maximum 156000Ft.
Ennek a nettója 124300.
Adójóváírással 136400.
Családi adókedvezménnyel 1 gyerek (vagy magzat) esetén: 146400.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!