Mit tegyek ha semmi munkalehetőségem nincs, álljak ki az út szélére, vagy mi a fenét tehetek?
Faluban lakom, a közelben is csak kisváros van, és szinte semmi meló. Újságokat olvasom de az ég világon semmi olyan állás nincs benne amit fizikailag elbírnék végezni, a neten végignéztem hirdetőoldalakat, de szintén semmi.
Feladtam már elég sok hirdetést, arra sincs semmi válasz. Mégis miből éljek meg így, álljak ki az út szélére mert nincs más lehetőségem?? Szeptemberben mennék tanfolyamra, addigra kell a pénz, de honnan szedjem össze?
Hová jut ez a világ?! Egy fiatal csinos lánynak az egyetlen reális pénzkeresési lehetőség a szexchat? Azt a sok perverz tetvet kéne rugdosni, aki pénzt fizet azért, hogy mások szerencsétlen helyzetét így kihasználja! Szar világ!
(F/24)
Hát sajnos ez van.De írta, hogy valamiért nagyon gyenge, nem bírja a kemény fizikai munkát és többször is megbetegszik.De ha nincs más, akkor inkább már a sexchat, mint hogy ne sikerüljön összegyűjteni a pénzt a tanfolyamra, vagy hogy éhen haljon.
Én sajnálom ezt a lányt,bár tudom hogy ezzel nem sokra megy.De remélem hogy minél előbb rendbe jön az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!