Hogyan szerezzek pénzt gyorsan? 13/L
A válasz megírásának időpontja: ma 09:07
Van kéz ügyességem és elég szép ékszereket tudok készíteni. De azt hol és kinek tudnám el adni?
Hát, ha nem lenne túl "sürgős" a pénz, azt mondanám:
Tanulj most, hogy később legyen pénzed. :) (Vagy nincs pótolnivalód?)
Nem azért nem adnak mert hülyeségekre költöm. Mondtam hogy nekik sincs.És szerintem az nem hülyeség ha a barátaimmal el szeretnék menni valahova fagyizni vagy moziba...:|
Telefon meg minek...? Esetleg ha bármi baj történne tudjak szólni a szüleimnek!Ami meg eddig volt telefonom 5 éves. És az már nem jó:S Csak hogy ne kössetek belém nem azért nem jó mert régi hanem már be se kapcsol.
Hát kedves barátom ez tényleg nagy gond!
Mármint hogy nem azon agyalsz: vajon hogyan tudnál segíteni rossz anyagi helyzetben lévő szüleidnek (mert kommentjeidből ez derül ki...) akik azon burcsiznak, hogy a családodat, többek közt téged eltartsanak, fedezzék iskoláztatásodat, ruházatodat, kajádat...stb.
Ez eszedbe se jut. Sőt pénzért gyötröd őket, illetve, mivel nem tudtak adni, már erről is letettél. Nem tiszteled őket ezért, hanem lenézed őket, mert csórók, nem tudják pénzzel tömni a TV reklámoktól meg a cimbik kreténségeitől behülyült, ész nélküli fogyasztásra ráállított sarjukat... akinek legnagyobb gondja ezen a világon az hogy nincs puccos (és teljesen felesleges) telefonja, meg nem tudja meghívni az ún. "barátait" pizzázni, mikor bizonyára mindannyian kapnak otthon enni... (igaz azt nem reklámozza üvöltve minden órában 13-szor az RTL)...Micsoda lúzerek ezek a szülők, nem igaz?
Nyugodtan éghet a bőr orcádon, kishaver!
Tudom hogy megcélzott titeket ez a szemétláda média, de nem kell feltétlenül bedőlni...
Elárulok egy nagy titkot: nem az a lényeg, hogy 13-évesen van-e csodatelefonod, vagy hogy tudsz-e pizzát fizetni a csávóknak meg csajsziknak, vagy valamilyen teljesen tökkelütött, állat amerikai filmet bámulni 3D-ben.... hanem hogy mi?
Hát öreg, erre magadnak kell rájönni, én hiába mondom meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!