Hol tudnám sikeresen eladni ezt a könyvet?
Katarína Bajcurová - Martin Benka
Az egyik leghíresebb szlovák festő, Martin Benka élete és művei. Nagyon szép könyv, megkímélt állapotban, újonnan kb. 80 euróba kerül. Már több internetes aukciós oldalt is próbáltam, mégsem jártam sikerrel. Mit tudnátok javasolni?
80 euró az most kábé 22.000 forintba kerül.
Nekem is van több híres festőtől gyönyörű könyveim(PL: Salvador Dalitól is) de sosem adnék 20.000 forintot egy olyan festő könyvéért akinek a munkáit bár elismertek,nem igazán tudok azonosulni.
Nem tudom mennyiért árultad régebben de ha el akarod adni akkor ad áron alul.Ne azt nézd,hogy a boltban 80 euró,hiszen a tied már nem új..Használt,még akkor is ha sosem nyitottad ki.
Nehéz eset, mert egy viszonylag ismeretlen valaki (én nem hallottam róla) műveit kellene eladnod, szerintem az eladási ár 25-50%-a lenne reális. Festős + műértős helyeken hirdetheted, bár szerintem a leggyorsabb a vatera.hu.
(Antikváriumos vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!