Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy sima érettségivel hova...

Egy sima érettségivel hova mehetek el dolgozni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 01:19
 1/4 anonim ***** válasza:
ahova érettségi nélkül, sajnos a mai világban egy érettségivel kitörölheted a segged, szakma kell vagy ilyesmi.
2011. júl. 16. 01:38
 2/4 anonim ***** válasza:
hát jah, sajna kb úgy van, ahogy az előző leírta.....nekem is van érettségim, szakmám nincs, de olyan munkahelyeken dolgozom, ahova elég a 8 ált., vagy olykor még az sem követelmény, de legyen szerencséd, h találj vmit, ahol tudod hasznosítani az érettségidet, viszont mindenképp érdemes lenne tovább tanulnod, vmi szakmát v. ilyesmit....nem tudom, h mennyi idős vagy, de ha van rá még lehetőséged, akkor mindenképp csinálj még vmit, nekem már mind1, én már elb@sztam xD
2011. júl. 16. 02:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Vannak jó helyek, ahol kérik csak ki kell fogni.

Off: Nekem is van érettségim meg szakmám is, de ezzel nem tudtam elhelyezkedni úgyhogy most olyan helyen dolgozom, ahol 8. ált. is elég. :P

De azért lépek fokozatosan elő a ranglétrán és lassan OV leszek, oda meg már kell az érettségi.

2011. júl. 16. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Normál esetben sokra nem mész az érettségivel, sajnos.

Ha viszont van ismerősöd, akkor benyomhat esetleg valami fasza helyre. Nekem is érettségim van, egy ismerősöm által egy bankban dolgozom, mellette pedig pénzügy szakot nyomatom levelezőn.

2011. júl. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!