Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyik ismerősöm azt mondta,...

Egyik ismerősöm azt mondta, hogy benne van egy jó üzletbe. Bemegy a hivatalos mobilirodába, felvesz egy ingyen telefont, és rögtön leadja a használttelefon-kereskedésbe. Az előfizetést pedig lemondja, vagy nem törődik vele. Vélemény?

Figyelt kérdés
Igaz lehet ez, vagy csak át akar ejteni engem?
2011. júl. 14. 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én speciel HTC Desire-t vettem 30e Ft-ért, amelynek 4e Ft a havi díja, amely teljesen lebeszélhető, emellett tartalmaz 500 MB adatforgalmat is. [menedzser 4000 a telenornál].

Ez szerintem nem volt olyan rossz üzlet...

2011. júl. 15. 00:47
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ez szerintem nem volt olyan rossz üzlet..."

Ki mondta, hogy ez rossz üzlet? Te félreértettél egy hozzászólót szerintem.

2011. júl. 15. 05:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez abban az esetben éri meg, ha alapból előfizus vagy.

Ha már régebb óta vagy előfizetéses, akkor vehetsz a meglévő szerződésed mellé nagyon olcsón, drága telót.

Szomszédom csinálja ezt, hogy mivel már régóta előfizetéses, mindig kap értesítést hogy épp milyen telefont menyiért vehet és ha van tényleg jó jóáron, akkor azt megveszi és eladja.

2011. júl. 15. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!