Diákmunkát szeretnék vállalni, rengeteg helyre beadtam az önéletrajzom, most délután valószínű hívtak egy helyről, de csak most vettem észre. Már mondhatok is le az egészről?
Figyelt kérdés
Légyszi, ha tudotok válaszolni, akkor válaszolljatok, három hete munkát keresek, az összes létező munkára beadtam az önéletrajzom, de soha sehonnan nem hívtak vissza, most lehet hogy végre felhívtak, én meg nem vettem fel. Akkor most már ne is reménykedjek? :( Ez annyira rossz, én megőrülök még holnap reggelig, amig fel nem tudom hívni a számot.2011. júl. 14. 20:24
11/11 anonim válasza:
Akkor elmondom, mit tegyél: NE diákmunkát keress. Hanem vmi állandó részmunkát, v sokan keresnek ideiglenes munkára embereket. Ajánlom a proffesion.hu-t, v a jobline.hu-t.
Sok sikert, szurkolok, én felvennélek :)
Ja és ha akarod, és írsz privátba adok néhány általános tippet az interjún való viselkedéséről, mi az amit mindenképp mondj, és mi az amire nagyon készülj fel. Persze csak ha szükséged van rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!