Van egy worldworks.8x.hu Nevű cég vagy inkább web oldal, esetleg dolgozik náluk valaki, mennyire valós az ajánlatuk?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 20:26
1/14 anonim válasza:
Most miben utaznak? Egy hónapja még borítékolás volt.
2/14 A kérdező kommentje:
a borítékolásra azt írják hogy jelenleg betelt, e mail küldözgetésre és adatrögzítésre keresnek.de ez nem átverés?
2011. júl. 13. 21:21
3/14 anonim válasza:
Hááát... az email küldözgetéseknek a legnagyobb része kamu... Csak óvatosan!
4/14 anonim válasza:
Engem is érdekelne. Valójában én felajánlom, hogy erkölcsi bizonyítványt mellékelek...félek a "regisztrációs" díjból van a jövedelmük jelentős része.
5/14 A kérdező kommentje:
Sajnos egyszer már befürödtem ilyesmivel és 1500 ft nekünk nem elhanyagolható összeg.kamura nem fizetném ki.
2011. júl. 15. 19:30
6/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon nagy átverés....már csak az oldaluk és előzetes tapasztalataim alapján.
7/14 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy mi igaz belőlük. Bár így első ránézésre átverés. Ezekkel van tele az állásajánló, no meg a biztosítósokkal. Sajnos :-( Kíváncsi vagyok, hogy számlát tudnának-e adni a befizetésről...
8/14 anonim válasza:
Érdemes ezt is elolvasni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
9/14 Mariann9 válasza:
Én tegnap vettem fel velük a kapcsolatot, nekem is van erkölcsim, azt írja a honlapjukon, akkor nincs regisztrációs díj. Le kell tölteni az adatkezelési és a titoktartási nyilatkozatot és az erkölcsivel együtt lehet postázni is, vagy e-mailben elküldeni. Jelezni fogom, ha megjön a vállasz.
10/14 A kérdező kommentje:
Akkor engem is érdekelne, jelezd légyszi ha válaszolnak.köszi!
2011. júl. 21. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!