Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megrendelem gombra kattintotta...

Minecraft2 kérdése:

Megrendelem gombra kattintottam nem vettem észre apróbetűs figyelmeztetést h fizetési kötelezettség terhel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy weboldal, ahol a rendelésnél kitöltöttem a mezőket hamis adatokkal. De nem vettem észre h a gombra kattintva fizetési kötelezettség terhel.

Az adatok, mobil szám minden hamis.

E-mail címemet tudják.

Mi lesz ha nem fizetek?

Visszaírtam nekik h én nem akartam meg rendelni..

Légyszíves segítsééég!!!

Köszönöm!

2011. júl. 12. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:

érdekes...mivel az adatok hamisak így nem tuti h terhel vmi is,de a mél cím pedig jó így passz

de pl ha vetera vagy ilyesmi akkor 1*rűen ha mélt ír neked ne írj vissza így 7 nap után automatikusan "elveszted" a megvett tárgyat.

2011. júl. 13. 00:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát nem nem vatera féleség.

Hanem az oldal zárt részéhez biztosít hozzáférést az első hónaphoz, ami 100%-os indoklás nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállal. Szóval végülis sehogy se gáz.

Meg írtam is nekik vissza h nem értem mi ez h e-mailbe írják hogy: felhívják figyelmemet köteles vagyok fizetni. Nem lehet volna basszus előtte felhívni a figyelmemet, csak meg akartam nézni hogy kell fizetni, ennyi..

Ha valaki esetleg tud rá választ kérem írjon, h lesz-e gáz ha nem fizetek..

2011. júl. 13. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet gond belőle. Fizetési kötelezettséget nem lehet apróbetűs részben közölni, hanem egyértelműen jelezni kell. Egyszerűen ne reagálj rájuk többet, vagy ha nem hagynak békén, megemlítheted a fogyasztóvédelmi főfelügyelőséget, tutira csendben maradnak.
2011. júl. 15. 23:14
 4/7 anonim válasza:
Ilyen nincs,hogy egy kattintással fizetési kötelezettséget vállalsz.Előtte el kell fogadni a feltételeket.Ha semmi ilyesmi nem volt,csak rá kattintottál hogy vásárlás és hoppá mostmár fizetned kell,akkor ne aggódj..Nem követelhetnek semmit...Ha viszont a vásárlás-ra kattintás előtt el kellett fogadni valami feltételeket amit nem olvastál el,akkor lehet szívás van..Ha így van akkor olvasd el a feltételeket.Ha abban szerepel a fizetési kötelezettség akkor fizetsz,feltéve hogy megtalálnak..Ehhez az e-amil cím önmagában nem elég..És szerintem még az IP cím sem mármin jogilag..Foggalmam nincs hogy bírják behajtani a pénzt,de ha a feltételeket elfogadtad akkor biztos be bírják valahogy..Mi az oldal címe?
2011. júl. 16. 11:53
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék.. kamu adatot írtam most be URL-be. Na, nevem meg van nekik(e-mail miatt).

Láthatod alul zöld gombot, beírsz kamu adatokat, csak zöld gomb alatt van apróbetűvel zárójelbe.

Aztán rámész megrendelésre.. Jön egy másik oldal h fizetés módja két lehetőség, és van a rendelés leadása.

Aztán ezután jött az e-mail hogy köteles vagyok.

Semmiféle feltételek elfogadásáról nem volt szó!

csak gomb alatt van apróbetűvel...

2011. júl. 16. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért annyi eszed lehetne, hogy a "rendelés leadása" gomb már fizetési kötelezettséggel jár. Egyébként meg nincs a világon olyan megrendelés, amitől meghatározott időn belül ne lehetne elállni. Ha ez nincs az oldalon meghatározva, akkor netes vásárlásoknál két hét. Tehát ha írtál nekik, hogy nem akarsz mégsem vásárolni semmit, akkor ezt kötelesek elfogadni.
2011. júl. 16. 16:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Persze hogy írtam nekik.

De nem írnak vissza.

Köszi.

2011. júl. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!