Megrendelem gombra kattintottam nem vettem észre apróbetűs figyelmeztetést h fizetési kötelezettség terhel?
Sziasztok!
Van egy weboldal, ahol a rendelésnél kitöltöttem a mezőket hamis adatokkal. De nem vettem észre h a gombra kattintva fizetési kötelezettség terhel.
Az adatok, mobil szám minden hamis.
E-mail címemet tudják.
Mi lesz ha nem fizetek?
Visszaírtam nekik h én nem akartam meg rendelni..
Légyszíves segítsééég!!!
Köszönöm!
érdekes...mivel az adatok hamisak így nem tuti h terhel vmi is,de a mél cím pedig jó így passz
de pl ha vetera vagy ilyesmi akkor 1*rűen ha mélt ír neked ne írj vissza így 7 nap után automatikusan "elveszted" a megvett tárgyat.
Hát nem nem vatera féleség.
Hanem az oldal zárt részéhez biztosít hozzáférést az első hónaphoz, ami 100%-os indoklás nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállal. Szóval végülis sehogy se gáz.
Meg írtam is nekik vissza h nem értem mi ez h e-mailbe írják hogy: felhívják figyelmemet köteles vagyok fizetni. Nem lehet volna basszus előtte felhívni a figyelmemet, csak meg akartam nézni hogy kell fizetni, ennyi..
Ha valaki esetleg tud rá választ kérem írjon, h lesz-e gáz ha nem fizetek..
Tessék.. kamu adatot írtam most be URL-be. Na, nevem meg van nekik(e-mail miatt).
Láthatod alul zöld gombot, beírsz kamu adatokat, csak zöld gomb alatt van apróbetűvel zárójelbe.
Aztán rámész megrendelésre.. Jön egy másik oldal h fizetés módja két lehetőség, és van a rendelés leadása.
Aztán ezután jött az e-mail hogy köteles vagyok.
Semmiféle feltételek elfogadásáról nem volt szó!
csak gomb alatt van apróbetűvel...
Persze hogy írtam nekik.
De nem írnak vissza.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!