Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez a parancssor milyen céget...

Ez a parancssor milyen céget takar?

Figyelt kérdés

[link]

Szélhámosságnak szélhámosság, átverésnek átverés, de nem "leinformálható". Eddig még soha sem találkoztam vele.

2011. júl. 12. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valami nem stimmel!

Kíváncsiságból felhívtam a telefonszámot, ahol mindig egy anonym üzenetrögzítő jelentkezett. "Ügyfélszolgálatunk most nem tudja a hívását fogadni, kérem, adja meg......" Meglepő módon, pár perc múlva vissza is hívtak, hívószám kijelzés nélküli számról. (A hölgy a szokásos módon elhadarta a ... Kft. nevét, így azt nem tudtam megjegyezni.) Kérésemre, hogy tudna-e valami részletet mondani, a válasza az volt, hogy "Nekem nincs ilyesmire időm...", amikor a profilra kérdeztem, annyit hajlandó volt elárulni, hogy textil termékek forgalmazásával foglalkoznak, s bejelentkezésemre egy munkatársuk, a felvételi tájékoztató helyével, idejével kapcsolatban majd visszahív.

Ez a titokzatosság nekem is gyanús, és szélhámosság szaga van!

2011. júl. 13. 09:48
 2/4 Sanyaapa válasza:
91%

Szia!

A cég, egy direktmarketing cég, akik termékbemutatókkal foglalkoznak. Tényleg nem kell ügyfeleket toborozni, csak bemutatókat tartani. Az ország bármely részébe elküldenek, kemény meló, rátermettség, kiváló kommunikációs készség, igazó eladó véna kell hozzá. Hogy mit kell eladni, az mellékes, a lényeg, hogy az illető saját magát el tudja adni. A fizetés, ami szerintem nem fizetés, hanem jutalék, kvázi még adózni, járulékot fizetni kell utána, illetve le jön belőle a költség (szállás, benzin, autófenntartás, stb.) lehet annyi, amennyit írnak, még több is. És valószínű, hogy 100 ból 1 van, aki ezeket a kritériumokat teljesíti. Hogy honnan tudom, vagy sejtem ezt. Én szervezőként hasonló cégnél dolgoztam több, mint 15 évig. Manapság egyre nehezebb ez a meló is, mint annyi minden más is. De, aki jó meggyőzőképességgel, jó kiállással rendelkezik (azaz, aki a sza..t is eladná, és szeret utazni - hétfőtől péntekig általában távol otthontól) az jelentkezzen rá, aztán majd ők és az élet eldönti, alkalmas-e rá. Remélem segített a válaszom.

2011. júl. 15. 13:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, elég sokat!

Igaz, a "rejtélyesség" változatlanul zavar, sőt irritál! Ha valaki korrekt feltételekkel van jelen a piacon, miért nem árul el magáról többet?

Továbbá, melyik az a populáció, amelyik reggel 8-tól délután kettőig ráér termékbemutató előadást hallgatni?

2011. júl. 16. 08:48
 4/4 Loach ***** válasza:
78%

ami nekem furcsa, hogy az oldal itt van elhelyezve:

exportsro.com

itt a forrás:

<TITLE>100bol1.com</TITLE>

</HEAD>

<frameset rows="0,*" frameborder="0" border=0 framespacing="0" border="0" bordercolor="White">

<frame name="ff" src="" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="No" frameborder="0" framespacing="0"></frame>

<frame name="FO" src=" [link] marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="Auto" frameborder="0" framespacing="0"></frame>

</frameset>

2011. júl. 19. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!