Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay ről rendelt árau mennyi...

Ebay ről rendelt árau mennyi idő alatt érkezik meg?

Figyelt kérdés
Azt néztem, hogy milyen ólcsón vannak ebay-en arany ékszerek?! nem is értem, ez valami vicc? 14 karátos aranygyűrű 8-10 dollár?!?!?!
2011. júl. 10. 18:15
 1/6 A kérdező kommentje:

ja azt nem írtam, hogy az is érdekeln h. mennyi idő ha USA-ból jön ill ha hongkong -ból ?

és még annyi, hogy mennyibe fog kerülni pl egy 20 dolláros áru a vámokkal és adókkal együtt?

2011. júl. 10. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nem vicc, hanem átb@szás. Ne nagyon lepődj meg, ha amikor megérkezik, kiderül, hogy köszönőviszonyban sincs a valódi arannyal. Már ha megérkezik egyáltalán. Az eBay licitálós oldal, a tisztességes eladók mellett bőven akadnak csalók is rajta. Óvatosnak kell lenni!
2011. júl. 10. 18:49
 3/6 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi vagyok, nem rendeltem még semmit
2011. júl. 10. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:

és például ez?

[link]

99,9% -os jó visszajezése van. ez is csaló lenne?

2011. júl. 10. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:
jó ez aranyozott azt nem néztem D:
2011. júl. 10. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
"jó ez aranyozott azt nem néztem D:" gratulálok ;)
2011. júl. 11. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!