Hol kaphatnék kölcsönt 20ezer forint értékben?
Sajnos GYesre még ekkora összegre sem adnak kölcsönt,mégpedig azért,mert gyesből nem vonhat le pénzt a bank..
20 ezer forint nem egy nagy összeg..Ennyit én simán adtam a barátaimnak...Talán rokon vagy egy jó barát nem tudna segíteni??
39/N
Azt tudom,hogy gyesre nem adnak. Sajnos. Az a baj hogy szülés elött után se voltak olyan kimondott barátok... Mondjuk megkérdezhetem hátha...
De ott a gond hogy fontos lenne,páromnak van fizetése de most ezzel is őt zaklassam? Én fizetem a csekkeket,ő a többit de most kicsit összejöttek a dolgok igy nem tudok valamit kifizetni!:((
első vagyok..
Ha nem akarod a párodat bevonni ,akkor nem marad más csak a rokonok,és barátok.
Nekem nem kell magyarázkodnod,én megértem ha valaki hirtelen olyan helyzetbe kerül,hogy szüksége van segítségre.Vannak barátaim akik normális,becsületes emberek,mégis volt,hogy szükség volt arra,hogy kölcsönkérjenek..Amikor elmondták,hogy miért kell a pénz(többet kértek mint 20 ezer) akkor eszembe sem jutott,hogy ne segítsek rajtuk,ha már volt lehetőségem segíteni.Talán ha elmondanád az okát,lehet hogy jobban megértenék a barátok,rokonok,és ők is azonnal minden zokszó nélkül segítenek..Sokszor az őszinte beszéd sokat képes nyújtani..
De ha senki nem segít akkor szerintem nyugodtan szólj a párodnak...Ha gyerek is van akkor mégiscsak egy család vagytok,és közösen kell dönteni...
Persze hogy egy család vagyunk:) S mindenben együtt döntünk! S nagyon szeretem a párom,ezért nem szeretnlm őt bevonni. Van egy kisebb hitele(ami 150e volt,) ez lejár 1hó mulva. Van egy nagyobb a 300ezer az fél év mulva.
S kaptam tőle valamit ajándékba(vagyis én és a lányunk) s nem tudta kifizetni s ezért szeretném én kifizetni helyette. S majd ide adná az árát később. S ráadásul az adójóváirására vártunk hogy abból kifizetné erre kiderült nem igényelte igy nem kapta meg. Pedig maximális összeget kapott volna:(
S én most befizettem majdnem 38ezret csekkre,igy kb 3ezrem maradt:(
Lehet hogy megpróbáljuk kikalkulálni hogy a fizetésből amit talán holnap végre megkap.. De gondolom a Provident meg ilyenek se adnak. Ugye? Mert azt néztem hogy 60hétre 660 ft lenne/hét a törlesztés 30ezer esetén.
Na de most megyek megpróbálom elaltatni a lányunk,mert már ki van dőlve és a hülye a fáradtságtól..(Ő a legfontosabb számunkra,s ő az első..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!