Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Párom 15éve magánnyudíj...

Párom 15éve magánnyudíj tag,2éve átlépett az OTP-től az AEGON-hoz, és még most is azt írja h a reálhozam 0 ft. Létezik ez?

Figyelt kérdés
Kb 2hónapja egyik nap 131 ft-t írt,másnap reggel már 5000-t,akkor este meg 7000t. Hogy van ez,tényleg nincs neki reálhozama,vagy még mindig számolják?? Van aki az aegonnál van átlépőként és nincs reálhozam??
2011. júl. 8. 08:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Hűha, szerintem hívd fel őket, mert úgy látom, hogy nem változik már az összeg. Nekem a 850 000-ből 225 000 a reál. Tehát kb. 30%. Érdemes lenne rákérdezni.

manju

2011. júl. 23. 21:26
 12/19 anonim válasza:

szia

98-tól voltam én is az OTP-nél, 2008-ba mentem az aegonhoz. 0 Ft a kifizetendő összeg. azt mondták rosszkor léptem át meg gazdasági válság...hát ja, ha ezt a pénzt számlára teszem még akkor is kamatozott volna.

2011. júl. 26. 10:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

????

Egyre érdekesebb lesz. Én postán dolgoztam, ezért a Postásba léptem be 98-ban. Amikor már nem ott dolgoztam, átléptem az OTP-be, 2000-ben. 2008-ban átléptem az Aegonhoz. Miről beszélnek? Nem hiszem, hogy az a 2 év Postás nyomta volna meg...

manju

2011. júl. 26. 10:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Hát még mindig 0ft.Sztem ez már ennyi is marad,bár azért reménykedem.Még meg várom a hóvégét,ha addig sem lesz semmi, betelefonálok. Szemétség lesz,ha tényleg így marad!!Tizenéve fizetjük, most meg 1ft sem?!?!

Manju:Neked a 850ezer a tőke??MEnnyi a hozamod??

Páromnak a tőke 310e., hozam 128e.,számlaegyenleg ezek összege. Csak hasonlításképpen,ha nem gond!

Egyik ismerősöm 40e. hozamból kap 60e. reálhozamot,na??? Szintén Aegon!

2011. júl. 26. 14:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem, nekem a tőke 1.500.000. A hozam 850.000, ebből a reálhozam 225.000. Plusz nekem volt kiegészítő befizetés is. De az ugye más tészta.

manju

2011. júl. 26. 15:27
 16/19 anonim válasza:
100%

Hali!

AEGON (átlépő vagyok) de végig pozitiv hozammal voltam mindenütt). 1.8 milla tőke 0 azaz NULLA reálhozam!

Feleségem 400.000 tőke és 20 ezer realhozam.

Legszívesebben felgyújtanám az egészet a francba!!!

2011. júl. 28. 11:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Manju,köszi!!

tegnap 11:07 : ez azért elég hihetetlen.Nem neked nem hiszek,hanem h ennyi pénz után semmit sem kapsz!!!! Őrület és pimaszság!!! Ezek után nem is reménykedem,hogy még lesz valamink!!!

Nem tudjátok,kapunk majd valami igazolást erről, pl az összegeket amit neten is látni lehet?? Vagy csak azok kapnak akiknek van reálhozamuk??

2011. júl. 29. 12:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Az Aegon honlapján ez a szöveg van (lap alja, utolsó sor):

"A tagi elszámolásokat a kifizetéseket követően küldjük ki."

[link]

Szerintem a 0-ról is kell igazolást adni, mert be kell majd vallani az összeget. Hiába adómentes ez a jövedelem, azért még be kell vallani. Így a 0 Ft-ot is igazolni kell.

manju

2011. júl. 29. 12:57
 19/19 anonim válasza:
Utána érdeklődtem. Átlépő vagyok de az kb. szart se számit mert ilyen 0.1%-t vonnak le. 2 millánál az 2000 Ft. Tehát az mindegy. Most azt kamuzták be nekem hogy a munkáltatóm 2 év alatt folyamatosan nem fizetett MNYP hozzájárulást. Vagyi fizetett csak hónapos késéséssel és emiatt nem tudnak értékelhető realhozamot számolni és ezért 0. Na ez azért hazugság mert beszéltem a könyvelő irodával és kapok egy hiteles igazolást az átutalásokról ami havi pontossággal mutatja hogy fizették. Ja és kértem az Aegontól is egy havi lebontást. Ha tényleg valami sumákság van akkor PSZAF. Nem azért a X tizezerért hanem az eljárásért kaptam fel a vizet hogy hülyének néznek.
2011. júl. 29. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!