Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi tb-t kellene fizetni...

Mennyi tb-t kellene fizetni havonta ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Apunak már kb. 20 éve nincs munkahelye, hivatalosan semmilyen jövedelme nincs, semmilyen segélyben nem részesül és nem is akar igényelni büszkeségből. Tb-t sem fizet azóta. Ő most 59 éves. Ha most szeretne havonta tb-t fizetni, akkor mennyit kellene? Behajtanák az elmúlt 20 évet és akkor egy vagyont kellene fizetni?
2011. júl. 5. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Szintén munka nélkül, szintén segély nélkül én havi 5100Ft-ot fizetek.

De én azóta fizetem, mióta kötelező, úgyhogy a behajtás részt nem tudom.

2011. júl. 5. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
20 év alatt soha nem volt orvosnál,és soha nem szedett gyógyszert sem???
2011. júl. 5. 22:19
 3/8 anonim válasza:

húú..bocsi de szerintem nem is akar dolgozni

de ez más kérdés.

nyugdíja sem lesz így szinte semmi

lehet hogy behajtják rajta lehet hogy nem

szerintem kérdezd meg az illetékeseket.

2011. júl. 5. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
ballagjatok el együtt az önkorm.szoc osztályára, és kérjetek támogatást - akkor kap valamennyit, (~20ezer), és a tb-t is fizetik!!! ha orvoshoz kellene mennie, akkor fontos. Valószínű valamennyi adóság van ott, de ha fizeti az önk. akkor jár attól a perctől az orvosi ellátás. (nem hajtják be, sz.csak ha lesz munkahelye...)
2011. júl. 5. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
van, akin behajtják van akin nem, szerencse kérdése talán. Amúgy ilyen esetekben jellemzően pont nem érdekel senkit, hogy van-e munkahely, meg van-e miből fizetni, valahogy úgy is megoldják, hogy ne maradjanak mínuszban.
2011. júl. 5. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Apu eddig állattartással foglalkozott,de ma már lehetetlenség ebből megélni,más végzettsége nincs, makacs ember, az önkormányzathoz nem akar elmenni segélyért,amivel megnehezíti a dolgunkat, mi nők tartjuk el, anyu,mama,én. Persze segít otthon sok mindent,de akkor sincs ránk igazán tekintettel. Szerencsére nagyon ritkán betegszik meg, de ha mégis bekövetkezik vmi nagyobb probléma,az is a mi nyakunkba szakad.
2011. júl. 5. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:

akkor menj egyedül, és kérd meg a nevében! ilyen nincs!

(mondd visszafelé: csak a mama makacs :)

2011. júl. 5. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha szoc.járadékot kér,(ami nem 20 ezer)hanem 28.530.-,akkor azért dolgozni kell,közmunkát,minimum 30 napot.Közmunkát el kell vállalni,bármilyen végzettsége is van,mert ha elutasítja,megvonják a járadékot is.Közmunka a közterületek,utcák,utak,takarítása,parkok rendezése,viráglocsolás,és még nagyon sok sok minden.Benne van a tb biztosítás,azt nem kell még külön fizetni.Sajnos napra pontosan tudom,ugyanis pont tegnap délután voltam intézni Én is..
2011. júl. 6. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!