Mit jelent az, hogy elsőbbségi ajánlott levélként előre utalás után?
Figyelt kérdés
Ha a vaterán akarok vásárolni akkor mit jelent ez a fizetési mód?2011. júl. 5. 13:10
1/5 anonim válasza:
Ha megnyerted a terméket , megkapod az értékesítő adatait Pl: bankszámlaszám.... Ha az összeget termék ár + postaköltség utaltad indítja a küldeményt !
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. júl. 5. 13:18
3/5 anonim válasza:
Ezt kihagytam :)
Az elsőbbségit hamarabb megkaphatod, már másnap.
Az ajánlottnak az a lényege, hogy nem csak úgy bedobják a postaládába, hanem személyesen adják át a címzettnek, illetve a meghatalmazottjának. Ha nem veszi át senki, akkor értesítést hagynak és a postán tudja átvenni a címzett.
A Vaterán meg általában a vevő fizeti a posta díjat.
Olcsó termékeknél ezt is figyelembe kell venni én is jártam úgy ,hogy drágább volt a hús mint a leves :)
4/5 anonim válasza:
off: kijavítanám a második hozzászólót, az ajánlotnak az a lényege, hogy neked lesz arról bizonyítékod, hogy feladtad a postán és a tértivevény esetén adják át csak a címzetnek vagy a meghatalmazottjának.
5/5 A kérdező kommentje:
Szóval a postára kell bemennem és ott kell elintézni?
2011. júl. 5. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!