Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Külföldre költözünk, hogyan...

Külföldre költözünk, hogyan szünik meg az itteni lakcímem? Bejelentem hogy külföldön vagyok vagy hogy? Oda postázzák? A lányomra gyes-t kapok, azt muszáj megszüntetnem? Megtudják?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 22:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves 19.19-es

Honnan veszed, hogy ingyen akarok lakást kapni?

Honnan veszed hogy ingyen akarom az ovódát, egyáltalán írtam én hogy oviba akarom íratni? A cinikusságodtól bűzlik a válaszod.

De ha ennyire érdekel, a hugoméknál fogunk lakni, később megyünk külön, a férjemmel váltott műszakban fogunk dolgozni, a lányom miatt. azért kösz az erőlködést

2011. júl. 4. 19:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves 19.19-es vagyok

Nem vagyok cinikus,és nem bűzlik a mondandóm..Csak leírtam a tényeket..Egyébként sem én tettem fel olyan kérdést,hogy hol kaphatok több pénzt,és nem én akarok manipulálni,hogy mi lenne ha titkolnám a tartózkodásomat,csakhogy pénzt kapjak..Ha a húgod kint él,miért nem tőle kérdezed meg mi a helyzet??

Ahhoz képest,hogy azt hiszed feltételezem rólad bármit is..akkor tévedtél..Én nagy ívben leszärom hogy hol és miképpen fogsz boldogulni..De ha már olyan jól élsz akkor minek görcsölsz azon hogy hol kapsz több pénzt??

Úramisten..Az ember leírja,hogy mire számíthat az ember,hogy ne kerüljön olyan helyzetben amit a másik megélt már(ergo csak segíteni akar neked) és erre te leugatod...Tudod mit!! remélem,hogy ezek után keményen megtapasztaltok mindent..hogy felfog a hülye eszeddel,hogy vannak akik nem cinikusan írnak..

Már bánom,hogy próbáltam segíteni..

2011. júl. 4. 19:41
 13/15 anonim válasza:
16:52 -es vagyok.Kuldtem privit.
2011. júl. 4. 20:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Szia eddig semmit nem kaptam, de kitartóan várom :) (utolsónak)

A kedves válaszadónak: Remélem ilyenekkel nem találkozom majd, inteligenciád az van! Grat a nyomdafestéket nem tűrő stílusodhoz! Bocs, de ebben nincs gyakorlatom keress mást. cső

2011. júl. 4. 20:46
 15/15 anonim válasza:
Kuldtem meg egyet.Remelem megkapod.Ha ne lehet,hogy le kene ellenorizned a beallitasaid.
2011. júl. 4. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!