Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Brokernet. Érdemes vele...

Brokernet. Érdemes vele próbálkozni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés embernek bejött, nagyon soknak nem. Ilyen házalós hülyeségek helyett valami normális melót keress.
2011. júl. 1. 08:15
 2/4 anonim válasza:

Az értékesítési munka ugyan olyan becsületes meló, mint a legtöbb.

A Brokernet MLM építéssel is foglalkozik. Ez azzal jár, hogy a megkötött üzleteid után a feletted lévők is kapnak jutalékot, és amíg fel nem építesz egy elég nagy hálózatot, addig Te csak aprópénzért dolgozol.

A cég által kínált termékeket közvetlenül is értékesítheted, többszörös jutalékért, és még hálózatot sem kell építened. (gyakorlatból tudom) Az sem mellékes, hogy nem mások dolgozzák fel a névlistádat.

2011. júl. 1. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
32%
Ja, és végighivogathatod az összes jelenlegi és ezer éve nem látott ismerősödet és próbálhatod őket befűzni. Aztán ők nem adják a pénzüket és ebből lesznek a szép viták. Ahol az ismerőseiden kell élősködni az nem becsületes munka szvsz.
2011. júl. 1. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam én is a Brokernetet, nem kellett volna.

Csak annak éri meg, akinek rengeteg olyan ismerőse van, aki legalább egy picivel több, mint közepes vagyonnal rendelkezik, és könnyen befűzhető.

Az éetbiztosítások, amiket kínálnak, nem hülyeség, de mivel befektetésen alapul, így érteni is kellene hozzá.

Nekem nem jött be, mert kevés ismerősöm volt, de azért voltak ismerőseim.

A 3. szintig csak 1 fajta termékkel foglalkozhattál, ezen szint felett többel.

Nos, ezt a szintet nem értem el, viszont felettesemnek köszönhetően kötöttem egyszeri díjas életbiztosítást valamint hitelt is. Vérig sértett mert megígérték, hogy a jutalék egyrészét megkapom azonban a mai napig egy árva petákot sem kaptam. Azzal érveltek, hogy a jutalék elszámolás azután érkezett meg, mikor beadtam a kérelmemet a kilépésről. Mondanom sem kell, hogy azért vártam hosszabb ideig a pénzért, és csak később adtam be a kérvényt.

Így megértettem, hogy Kósa Erika miért a leggazdagabb magyar hölgy.

2012. máj. 11. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!