Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Alap lehet ez munkavállalói...

Alap lehet ez munkavállalói rendkívüli felmondásra?

Figyelt kérdés
Gyesről visszatérve nem fogadtam el a közös megegyezést. Írásban kértem, hogy a szabadságaim lejártával értesítsenek a teendőimről. A megkeresésemre nem válaszoltak. A munkaköröm átszervezésre került, napokon belül vissza kell térnem dolgozni, de semmi tájékoztatást nem kaptam, mi lesz a munkám, a munka-időbeosztásom, ki tanít majd be, stb. Az első munkanapomon lehet, hogy a főnökömet sem találom majd bent. Esetleg nekiáll alázni, bunkózni. Mivel ilyen körülmények között - nulla tájékoztatás, légkör - én nem tudok dolgozni, élhetek-e a rendkívüli felmondással? Vagy várjak pár napot, hátha normalizálódik a helyzet?
2011. jún. 28. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi értelme lenne, ha felmondanál? Akkormár a közös megegyezés is jobb lett volna.

menj be, és nézd meg mi lesz.

2011. jún. 28. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne kapkodd el! Ha már nem írtad alá a közös megegyezést, gondolom azért, mert maradni akartál - akkor minek akarsz felmondani rendkívülivel, amíg nem tudod mi vár Rád.

Menj be a munkahelyedre, aztán majd meglátod. A legrosszabb esetben is még felajánlhatod, hogy aláírod a közös megegyezést inkább.

Rendkívüli felmondásra nem hiszem, hogy okot adna a munkahelyi légkör, nulla tájékoztatás.

2011. jún. 28. 09:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon nem elég egy rendkívüli felmondáshoz...
2011. júl. 13. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!