Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A húgom elhagyta a telefonját?

A húgom elhagyta a telefonját?

Figyelt kérdés
A húgom a mai nap (2011 június 27.) elhagyta a telefonját a nyíregyházi Tesco áruházban. Rövid idő után már ki is volt kapcsolva. Kérem, aki megtalálta, hozza vissza! Jutalmat adok érte! Szerintetek becsületes lesz, aki elvitte? A telefon nagy értékű. Fajtáját nem tudom most hirtelen. Amúgy tavaly anyukámmal visszavittünk egy pénztárcát egy közeli településre!
2011. jún. 27. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha vissza akarta volna adni akkor nem kapcsolja ki hanem felhívja valamelyik számot anyu otthon stb, tiltani kell a telefont a szolgáltatónál, hogy legalább ne használhassa.
2011. jún. 27. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha rögtön ki is kapcsolta nemigen adja vissza, ha az ember talál egyet és vissza akarja adni alap, hogy a saját címjegyzékét nézi meg, kié volt. Esetleg még beviheti a rendőrségre, de ahhoz sem kell kikapcsolni.

Kikapcsolás után pedig sim eldob, telefon elad.

Meg a nyíregyi teszkóban azért jár egy jópár érdekes arc, na meg egy iskolás is lehet inkább megtartja és villog vele, mintsem visszaadja.

2011. jún. 27. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
AZONNAL LETILTANI!
2011. jún. 27. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
sajnos, már nem igen reménykedhettek, mielőbb letiltatni a szolgáltatonal a kártyát, amugy tudom szar helyzet, én is jártam már igy sajna :S
2011. jún. 27. 21:22
 5/6 A kérdező kommentje:
szegényt úgy sajnálom! Nem elég, hogy anyukámat holnap műtik, a húgom babát vár! Nem hiányzik neki ennyi izgalom...
2011. jún. 27. 21:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este 6-kor a húgom visszakapta a telefonját! Ha olvassa a megtaláló, a húgom nevében is köszönjük, szép dolog volt, hogy visszahozta! Nagy örömet szerzett vele!
2011. júl. 2. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!