Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg lehet menni nyomdákhoz?

Tényleg lehet menni nyomdákhoz?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és szeretnék munkát a nyárra. Hallottam, hogy iskolaszövetkezeten kívül is lehet, úgy hogy megkérdezem egy nyomdánál, hogy lehet-e szórólapot/újságot osztani. Ez igaz, vagy hülyeség?
2011. jún. 27. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A szórólapot nem a nyomdától kapod, annak minden esetben van egy megrendelője (a cég, amelyik hirdetni akarja magát), ezt a munkát pedig általában a diákszövetkezetnek adják ki.
2011. jún. 27. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha önállóan vállalnád, akkor kellene vállalkozói igazolvány, mert vagy iskolaszövetkezeteknek adják ki, vagy vállalkozóknak.
2011. jún. 27. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyomdákban nem tudsz szórólapot,újságot osztogatni.

Nyomdákban általában csak csomagolásra vesznek fel kisegítőket.

Én nyomdában dolgozom,és néha szoktak nyári munkára jönni fiatalok..Csakis csomagolásra,vagy "segédmunkára"jönnek.

De a legtöbb nyomdába is hátszéllel tudsz bejutni..Valaki ismerős,vagy rokon által..De egy próbát megér,hogy bemenj egy kisebb nyomdába és megkérdez van -e nyári meló..Legfeljebb azt mondják,hogy nincs :)

UI:Az unokahúgom 16 éves mint te.Ő velem fog dolgozni 2 hónapig..De ő is csak az én segítségemmel tudott bejutni..Szerencséjére nem ő lesz az egyedüli fiatal,mert van a ki a fiát,vagy lányát hozza be nyárra..Így megy ez..

Esetleg a szüleid munkahelyén nincs ilyen lehetőség?

2011. jún. 27. 16:58
 4/4 anonim válasza:
51%
18 éves kor alatt csak diákmunka szövetkezeteken keresztül tudsz fizetést kapni, ismerősöm apjának vannak boltjai de neki is el kellett menni az iskolaszövetkezethez, hogy regisztráljon. Persze lehet feketén is dolgozni, de ahhoz ismeretség kell vagy jókor kell lenni jó helyen.
2011. júl. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!