Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Dolgozott már valaki a Hajópin...

Dolgozott már valaki a Hajópincér nevú cég által? Érdekelne, hogy mire lehet számítani velük kapcsolatban.

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 11:49
 1/6 anonim válasza:
A testvérem kiment Amerikába hajóra általuk, jól átcs.eszték, még annyi szabad időt sem kapott munka közben hogy egyen valamit, ezt napi 12-16 órában plusz velük takaríttaták a bárt. (pincérnek ment) Gyakorlatilag nem térült meg az sem amit befektetett az egészbe. Pozitívum, hogy világot látott, szép helyeken járt, és jól beszél angolul.
2011. jún. 22. 16:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Hogy értve nem térült meg? Igen, kezdésnek 300e simán elúszik, de elméletileg azt egy hónap alatt vissza lehet hozni... és általában 6 hónapot lehet vállalni.

Megkérdezhetem melyik cég által ment ki?

2011. jún. 22. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Bocs, nem figyeltem a Hajópincér által.... értem.

Sajnos a munka meg ilyen, elvégre segédként lehet kezdeni, az meg alja munka kb. De az anyagiakat nem értem, hogy nem sikerült neki jól.

2011. jún. 22. 21:53
 4/6 halasz_krisztian válasza:

Hajon dolgozni sz...s!6 honap munka !Sok melo -sok pénz!Aki kibirja annak megéri.Nem értem, mit csinált a zsével?

Én vettem egy lakást 2 körböl,szakács vagyok.

2011. júl. 2. 15:28
 5/6 halasz_krisztian válasza:
Ja és felejtsétek el a fejvadász cégeket!Ha kapcsolatot szeretnétek szerezni ugy is sikerül,mindig kell ember a vendéglátásba ,mert sok a "kiesö"!Használjátok a Google-t azért van.
2011. júl. 2. 15:32
 6/6 AndeeT válasza:
Én először általuk jutottam ki óceánjáróra, és már több szerződést is töltöttem kint. Én meg voltam velük elégedve. Az, hogy sok a munka az sztenderd, de ez változik társaságonként, sőt hajónként, meg sok minden mástól is függ. Ezt nem a közvetítő cég befolyásolja, hogy te mennyit fogsz dolgozni odakint például. Én tőlük maximális segítséget kaptam mindenben, és kellőképpen tájékoztattak is ennek a fajta munkának minden előnyéről és a hátrányokról is! Úgyhogy nem ért meglepetés kint! :)
2013. dec. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!