USA rendelés esetén vám+áfa?
Figyelt kérdés
Rendeltem amerikából pár pólót és szállítással 26 ezer forintot fizettem.
A DHL szerint németországban van a csomag. Kaptam is SMS-t hogy vámkezeléshez küldjem el az email címem.
Van olyan, hogy németországban ráteszik az ottani vámot és áfát, és úgy küldik el ide és akkor itt már nem kellene fizetnem, mivel eu-n belül van?
Vagy majd itt a magyar vámosok kiszabják, hogy mennyit kell fizessek?
2011. jún. 22. 01:49
1/2 anonim válasza:
Nem. Magyarországon előre vámkezelik. Vám 8%, ÁFA 25%. Mire Magyarországra ér, már folyni fog a vámkezelés, hogy minél előbb megkapd a cuccodat.
2/2 A kérdező kommentje:
Nah elküldtem vámkezelésre az email címem, kaptam 2 doksit meg egy pdf-t, és azt írták hogy DDP paritással érkezik (feladó fizeti a vámot és az áfát)
és ma jött a futár. Az egyik lapot oda kellett adjam neki, ő pedig átadta a csomagot. Nem fizettem semmit. A feladó fizeti ki.
2011. jún. 22. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!