Ha megnyertem egy aukciót Ebay-en, aztán írtam az eladónak, hogy mennyi lesz a posta ide, viszont nem ír vissza, mi lehet a következmény?
Szia!
Ehhez nem kell az eladóval levelezni, ha szállít Magyarországba, akkor a fizetendő postázási díj automatikusan hozzá fog jönni a fizetendőhöz, (gondolom paypallal fizetnél)
Már 100 tranzakció felett járok ebay-en, és kb 1-2x leveleztem csupán eladóval, akkor is csak kérdeztem a termékről licit elött.
Én is sokat vásároltam már, most épp az angol EBay-n szoktam és ott - mint ez az eladó is - sokszor ki van írva, hogy csak Angliába szállítanak. Ilyen szoktam nekik írni, hogy lehetne-e hozzánk is. De általában ha nagyon ne, lehet, licitálni sem tudok a termékre.
Viszont jelen esetben utolag írtam az eladónak, miután nyertem, mert vutolsó pár percben találtam a ruhára. Azóta sem írt avissza, hogy száűllít e és mennyiért, nem is fog már szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!