Panelban lakom, ha kihirdetem a házban, hogy ha valami gond van a számítógépükkel akkor hívjanak, tehát számítógép szerelőként. Ezért engem megbüntethetnek, kell valami papír hozzá?
Figyelt kérdés
Elég jól értek a számítógépekhez és csak ebben a házban gondoltam, hogy ha valakinek valami baja van a géppel akkor hívjon én olcsón megcsinálom, sőt gyorsan alkatrészt is tudok hozni, természetesen számlával. Ezért kell valamilyen engedély? egyébként 17 éves fiú vagyok, értek a gépekhez (szoftver, hardver), informatikusnak tanulok és szeretnék kis pénzt keresni.2009. márc. 23. 18:36
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy kell/kéne hozzá engedély méghozzá a vállalkozói. De azért, hogy néhány embernek időnként javítgasd a gépét, nem érdemes kiváltani a vállalkozói igazolványt, mert vannak költségei és nem biztos, hogy megtérül neked a dolog.
Ha kiteszed a lépcsőházba attól még senki nem fog megbűntetni, viszont az ügyfeleid ha rájönnek, hogy nem vagy vállalkozó feljelenthetnek. Így csak olyanoknak tudod javítani a gépét akik megbízhatóak vagy ismerősök.
2/2 anonim válasza:
Hivatalosan nem csinálhatod meg, mert ez a nyomorult Apeh már az ilyenekre is nyomul.
Csinálj meg 1-2 gépet ha alkalom adódik rá, és ha jól dolgozol elmondják egymásnak a lakók és hidd el meg fognak találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!