Vaterán muszáj megadnom a bankszámla számom hogy eladni tudjak?
Figyelt kérdés
Én biztos nem adom meg interneten sehol!! Van esetleg olyan oldal ahol nem kell? és eltudnék adni pár cipőt?2011. jún. 15. 13:57
1/6 anonim válasza:
ahhoz,hogy vásárolj nem kell, de ha el akarsz adni,akkor meg kell adnod. Más egyébként nem látja,csak az,aki megnyerte a licitedet.
Próbáld meg az expressz.hu vagy slando.hu-t, itt nem kell. Én ott a gitáromat adtam el, de nem olyan hamar mint ha vaterán tettem volna.
2/6 anonim válasza:
Én nem adtam meg bankszámlaszámot, mégis tudtam eladni. Sárga csekken küldték a befizetendő jutalékot.
3/6 anonim válasza:
Nem veszélyes megadni, egy számlaszámmal nem tudnak csinálni semmit és az nem is nyilvános. A jutalék miatt is kell, meg a a vevőnek is meg kell adni, hogy tudjon utalni. Én csak utalással vagyok hajlandó fizetni, bizos nem fogok rózsaszin csekken 600 forintért pénzt küldözgetni mikor az utalás ingyen van.
4/6 anonim válasza:
Személyes átvétel is lehetséges, ahhoz nem kell számlaszám.
5/6 A kérdező kommentje:
De muszáj megadnom a bankszámla számom másképp nem tölthetek fel semmit :( nemár :(
2011. jún. 19. 13:51
6/6 anonim válasza:
Hát én pedig feltöltöttem bankszámlaszám nélkül. Személyesen jöttek érte, a Vatera pedig küldte a sárga a csekket hogy azon fizessem be ajutalékot. Eszemben sem volt számlaszámot megadni egy darab szerencsétlen cikkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!