Mennyi pénzből lehet egyetemen kollégiumban jól szórakozni?
Félreértés ne essék, nem ezért megyek egyetemre, tanulni is fogok, sportolni pláne, de érdekelne, hogy azért egy arany középutas bulizás/szórakozás kb mennyiből jön ki Budapesten egy hónapra.
Ergo nem akarok minden este részegen fetrengeni a kolesz folyosólyán, de nem is havonta egy szolíd bulit szeretnék meglátogatni...
Ha pl. kollégium udvarán egy padon ülve isszátok a boltban vett bort-sört-olcsó rövidet, akkor olcsón.
Ha a város legmenőbb bulijaiban iszod a bacardit, akkor drágán.
Nálunk a koli büféjében még viszonylag tűrhető italárak voltak, meg találtunk magunknak szimpatikus kiskocsmát, egy-egy nagyobb bulis kiruccanáskor pedig 3000-4000-eket költöttem átlagban, mondjuk én nem diszkóban szoktam venni a piát, ott max 1 sör, hogy legyen valami a kezemben.
Szóval kb. az alkalmakon elfogyasztott piaárakat felszorzod, hogy hányszor akarsz bulizni, + még 1-2 plusz, ha pl. hazafelé eszel egy gyrost, vagy belépős helyre mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!