Áldoznál a hajléktalanok és kóbor állatok megsegítésére, ha milliókat vagy milliárdokat nyernél?
Én segítenék a hajléktalanokon is. Elöző válaszoló azt írta, hogy már lelkileg is leépültek, ezért is nehezebben illeszkednek vissza a társadalomba. Akkor foglalkozna velük pszihologus. Szerintem azért lehetne segíteni rajtuk. Egyébként valamelyik adón volt egy ilyen müsor, mintha olvastam volna, hogy 8(?) hajléktalant összeszedtek és megpróbálták visszasegíteni a "normális" életbe, talán valami nyeremény is volt a végén. Mondjuk a legnagyobb probléma velük talán az, hogy többségük alkoholista és azért is került az utcára.
Kutyamenhelyet mindenképpen nyitnék, nekem is az volt az álmom gyerekkoromba.
Csinálnék egy vállakozást ahol hajléktalanokat alkalmaznék.
Ők jól járnának mert lenne munkájuk, és én is mert olcsóbb munkaerő lenne.
Egyetlen bökkenő hogy nem dolgozhat az akinek nincs állandó lakhelye.
Amúgy nem segítenék nekik mert a többség önhibájából lett hajléktalan, pl alkoholisták.
Van azért olyan is akit a felesége/férje forgatott kia vagyonából váláskor és van eladósodott is köztük.
De aki nem iszik abban van annyi tartás hogy nem megy az utcára hanem keres munkát még mielőtt kitennék az albérletből vagy elvenné a házát a bank. A Tescoba pl mindig van felvétel, igaz nem is keresnek 60-70-nél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!